Tilaa tulkki Semantixin tulkkipalvelun kautta

Meiltä voit tilata tulkkauspalveluja mihin kellonaikaan tahansa. Voit tilata tulkin asioimis-, puhelin- tai videotulkkaukseen. Lisäksi voit välittää lyhyitä viestejä myös ilmoitustulkkauksen kautta. Konferenssitulkkaus soveltuu yritysmaailman tarpeisiin. Euroopan suurimpana tulkkauspalvelujen toimittajana käytössämme on suuri joukko erikoistuneita tulkkeja. Varaa tulkki verkossa tai soita 010 346 7520.

Pyydä tilaajanumero tai käyttäjätunnus

Jos tarvitset tilaajanumeron tai käyttäjätunnuksen asiakasportaaliimme, täytä alla oleva lomake.

Millaista tulkkausta tarvitset?

Läsnäolotulkkaus

Läsnäolotulkkaus on perinteisin asioimistulkkauksen muoto, jossa tulkki on paikan päällä. Lisätietoa.

Puhelintulkkaus

Puhelintulkkaustilanteessa tulkattava ja asiakas ovat samassa tilassa, ja tulkki tulkkaa puhelimen välityksellä. Lisätietoa.

Videotulkkaus

Kuten puhelintulkkauksessa, videotulkkaustilanteessa tulkattava ja asiakas ovat samassa tilassa ja tulkki tulkkaa videolaitteiston välityksellä. Lisätietoa.

Konferenssitulkkaus

Konferenssitulkkaus soveltuu tulkkaustavaksi suuriin konferensseihin ja kokouksiin sekä yritysmaailman tarpeisiin. Lisätietoa.

Semantix maailman 5 johtavan yrityksen joukkoon

Semantix on sijoittunut maailman 5 johtavan tulkkauspalveluita tuottavan yrityksen joukkoon vuoden 2019 Nimdzi Interpreting -indeksissä. Nimdzi on kansainvälinen markkinatutkimus- ja konsultointiyritys, jonka tutkimuskenttänä on kielipalveluala. Nimdzi Interpreting -indeksiin kootaan vuosittain alan suurimmat toimijat. Se kertoo myös tietoja tulkkausmarkkinoiden koosta ja kehittymisestä kunakin ajankohtana.