PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko teknisesti monimuotoisten projektien ja asiakkuuksien osaaja? Viihdytkö vuorovaikutuksessa erilaisten sidosryhmien kanssa mielenkiintoisessa, kehittyvässä toimintaympäristössä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Tarjoamme käännös-, tulkkaus- ja kielikoulutuspalveluja eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme. Kehitämme ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja yhteistyökumppaneillemme. Meitä semantixlaisia on noin 450. Rakennamme yhdessä kestävää liiketoimintaa tulevaisuuden globaaleille markkinoille, joilla teknologia ja monikielinen data ovat ratkaisevassa asemassa. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat oma osaava henkilöstömme sekä laaja freelancer-verkostomme.

Haussa Semantix Finland Oy:lle vakituinen

Projektipäällikkö

Haemme nyt kasvavien tilausmäärien vuoksi projektipäällikköä vahvistamaan käännöspalveluiden projektinhallintatiimiimme Helsingin Vallilassa. Työ alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan.

 

Tehtävä

Työsi projektipäällikkönä on monipuolista käännösasiakkaiden palvelua osana asiantuntevaa tiimiä. Vastaat asiakkaiden käännösprojektien koordinoinnista kunkin asiakkaan tarpeen sekä prosessiemme mukaisesti. Valitset kuhunkin projektiin sopivat toimittajat ja pidät aktiivisesti yhteyttä toimittajaan ja asiakkaaseen koko projektin ajan. Teet pitkäjänteistä yhteistyötä vastuuasiakkaidesi kanssa palvelumme korkean laadun varmistamiseksi ja toimintatapojen edelleen kehittämiseksi. Jaat myös aktiivisesti osaamista kollegoidesi ja muun organisaatiomme kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • asiakasyhteydenpito ja yhteistyön kehittäminen
  • projektien toimitus ja seuranta tilausten vastaanottamisesta asiakastyytyväisyyden seuraamiseen
  • vastuuasiakkaidesi tarpeisiin sopivien lisäpalveluiden tarjoaminen
  • asiakastapaamisiin osallistuminen tarvittaessa

 

Odotukset

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä alallamme sekä soveltuva koulutus. Viihdyt hektisessä työssä ja kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja. Olet tiimissä toisia tukeva ja kannustava sekä asiakaspalvelutilanteessa ystävällinen ja ratkaisuhakuinen. Työtavoiltasi olet tarkka ja työtehtäviäsi organisoimalla pysyt hyvin annetuissa aikatauluissa.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kielialan ja sen työvälineiden kehitykseen, ja rooli edellyttääkin hyvää tietotekniikan perusosaamista sekä kykyä ja kiinnostusta oppia uusia sovelluksia nopeasti. Kokemus Memsource- ja  XTRF -työkaluista on sinulle eduksi. Kommunikoidaksesi sujuvasti sidosryhmien kanssa tarvitset sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen on eduksi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme projektipäällikölle mukavien kollegojen sekä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien lisäksi mahdollisuuden osallistua kiehtovan alamme tulevaisuuden rakentamiseen kärkijoukossa. Pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi sitoutuneessa, kansainvälisessä työyhteisössämme. Työssä viihtymistäsi tukevat alalla kilpailukykyiset edut. Lue lisää meistä työpaikkana: Töihin Semantixille.

Hakemuksesi

Vahvistan, että olen tutustunut tietoihin Privacy Notice for Candidates.