Business Development Manager, Sales Finland

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme Suomessa ja haemme kokenutta myynnin osaajaa uusasiakashankintaan. Sinua odottavat mukavat kollegat ja monipuolinen tehtäväkenttä language intelligence -sanansaattajana. Me saamme asiakkaat loistamaan kaikilla kielilllä – tässä tehtävässä sinä saat toteuttaa itseäsi ja myös taatusti loistaa!

Tehtäväsi meillä

Business Development Managerinamme vastaat suurten ja keskisuurten asiakkuuksien avaamisesta. Keskustelet tottuneesti liiketoimintajohdon kanssa ja tunnistat asiakkaan tarpeen sekä näet, miten kieliteknologiaosaamisemme parhaiten palvelee asiakastamme. Rakennat kumppanuuksia sinnikkäällä ja pitkäjänteisellä työllä.

Yhdessä myynti- ja projektitiimin kanssa varmistat, että laadukas ja asiakaslähtöinen toiminta näkyy kaikessa mitä teemme. ”Together as one, we create value and drive progress”. Tässä roolissa pääset myös aktiivisesti vaikuttamaan uusmyyntimme toimintatapojen kehittämiseen.

Shine with us!

Tarjoamme kokeneelle palvelumyynnin osaajalle mahdollisuuden loistaa kansainvälisessä kasvuyhtiössä nopeasti kehittyvällä kielialalla. Tulet osaksi hersyvää myyntitiimiä, jonka kanssa luvassa on kovia tavoitteita, yhteisiä intoiluja ja hyvää tsemppiä. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Mitä toivomme sinulta

  • kykyä asiakkuuksien johtamiseen strategisella tasolla
  • kokemusta b-to-b -myynnistä esimerkiksi it-alalla
  • tavoitteellisuutta ja systemaattisuutta uusasiakashankinnassa
  • kiinnostusta teknologiaan
  • modernia myynnin otetta myös sosiaalisessa mediassa
  • intoa toiminnan kehittämiseen
  • hyvää englannin kielen taitoa – englanti on konsernikielemme
  • aktiivista, pitkäjänteistä ja sitkeää toimintatapaa
  • yhteistyökykyä ja pilkettä silmäkulmassa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat myyntipäällikkö Tarja Tainiolta, puh. +358 40 553 1728, varmimmin ke 6.11 klo 9-11., ma 11.11. klo 10-11 tai to 14.11. klo 13-14. Lähetä hakemuksesi englanninkielisen CV:n kera hr@semantix.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.11. Haastattelut aloitamme heti – palataan siis asiaan pian!

 

Semantix on Pohjoismaiden suurin monikielisiä palveluja tarjoava kieliteknologiayritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan antanut ihmisille ja yrityksille mahdollisuuden erottua edukseen kielellä kuin kielellä. Semantixin liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua. Pohjoismaissa sijaitsevista toimistoistamme ja kansainvälisistä toimipisteistämme saat kaikki monikieliset käännös- ja tulkkauspalvelut sekä edistykselliset kieliteknologiaratkaisut yhdestä paikasta. Tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa kielialan vankalla asiantuntemuksella ja älykkäällä kieliteknologialla. Lue lisää osoitteessa www.semantix.fi