Semantix on yksi Euroopan innostavimmista yrityksistä

Syyskuun alussa Semantix palkittiin yhtenä Euroopan innostavimmista yrityksistä. Tunnustuksen jakoi Lontoon pörssin tytäryhtiö, ELITE.

- Tällainen palkinto on luonnollisesti suuri kunnia meille. Se, että Semantix nähdään esikuvana muille yrityksille on todella hieno palkinto viime vuosien kovasta, mutta antoisasta työstä, toteaa Semantixin konsernijohtaja Anders Uddfors.

ELITE on myöntänyt palkinnon kaikkiaan 1000 eurooppalaiselle yritykselle, joista 30 on Ruotsista. ELITE katsoo näiden yritysten näyttävän esimerkkiä muille sekä kehitystyön että laajentumisen suhteen.

- Työmme Semantixilla perustuu vahvasti yrityksen arvoihin, jatkuvaan tietotekniseen kehitystyöhön sekä kykyymme parantaa toimintaa koko ajan. Muun muassa näiden asioiden ansiosta olemme saavuttaneet nykyisen asemamme.

Tukholman tilaisuus oli ELITEn roadshow’n ensimmäinen etappi. Juhlassa jaettiin palkinnot 30 ruotsalaiselle yritykselle. Euroopan innostavimpien yritysten palkitsemiskiertue jatkuu - lue lisää täältä.

 

***

Semantix on Pohjoismaiden suurin käännöstoimisto ja tulkkauspalveluiden toimittaja. Meillä on 7 000 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin asiantuntijaverkosto ja kuusi toimipistettä Ruotsissa, kaksi Norjassa ja neljä Suomessa. Semantixin omistaa yksityinen pääomasijoitusyhtiö Segulah.

Lisätietoa:

Anders Uddfors
konsernijohtaja
+46 8-506 225 50
anders.uddfors@semantix.seJaa