Elina Tuomisto Semantixille tulkkauspalveluiden tuotantopäälliköksi

Semantix Finland vahvistaa tulkkauksen asiakaspalvelua sekä johtamisen että kehittämisen näkökulmasta. Elina Tuomisto on aloittanut tällä viikolla uudessa tehtävässään.

Semantixille Elina Tuomisto siirtyy Fonectalta, jossa hän on viimeksi vastannut palvelutuotanto-organisaation toimintamalleista.

”On hienoa päästä mukaan toimialalle, jossa voi auttaa ihmisiä paremmin ymmärtämään toisiaan. Tämä on hyvä mahdollisuus hyödyntää vuosien kokemustani erilaisten tiimien vetämisestä, ja palvelutuotanto-organisaation toimintamallien kehittämisestä. Pystyn itse oppimaan uutta mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta kielipalveluliiketoiminnasta.” kuvailee Elina uutta tehtäväänsä.

Elinalla on yli viidentoista vuoden kokemus tuotepäällikön ja tuotannon tehtävistä. Tätä täydentää hänen vahva osaaminen projektihallinnan ja prosessien kehityksen parista.

”Elina tuo meille asiakaspalvelujen operatiivista johtamiskokemusta, jota tarvitsemme tulkkausliiketoiminnan nopeassa kasvussa. Näin pystymme jatkuvasti kehittämään sekä palvelujen laatua, saatavuutta että tehokkuutta ”, kommentoi nimitystä Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja Kalle Toivonen.

Lisätietoa:

Kalle Toivonen
Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja
kalle.toivonen@semantix.fi
+358 40 557 3063


Jaa