Uusi markkinointikoordinaattori Semantixille

Semantix on nimittänyt Pirita Valtosen uudeksi markkinointikoordinaattoriksi.

Valtonen on aiemmin työskennellyt mm. MTV:llä ja vastaa tästä päivästä lähtien Semantix Suomen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

- Olen sekä iloinen että kiitollinen mahdollisuudesta lähteä kehittämään Semantixin markkinointia. Pystyn tehtävässä hyödyntämään laajaa kokemustani markkinoinnin eri tehtävissä sekä oppimaan lisää minulle uudesta ja mielenkiintoisesta toimialasta kielipalveluiden parissa.

Pirita on aiemmin työskennellyt Suomen suurimman mediatalon b2b-markkinoinnissa, jossa hän vastasi uutiskirjeistä, nettisivuista, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumista. Semantixille Pirita siirtyy UNICEFiltä.

- Edeltävän markkinointivastaavamme siirryttyä talon sisällä uusiin haasteisiin, odotan innolla, että Pirita vie markkinointimme uusille urille. Hän on erittäin motivoitunut ja energinen henkilö, jonka laaja-alainen kokemus ja kiinnostus digitalisaation mahdollisuuksista täydentää myynti- ja markkinointitiimiämme ja tukee kasvuamme, sanoo Kalle Toivonen, Semantix Finland Oyn toimitusjohtaja. 

Lisätietoja

Kalle Toivonen, 
Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja
kalle.toivonen@semantix.fi
+358 40 557 3063


Jaa