Semantixista Telia Companyn kielipalvelutoimittaja

Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen toimittaja Semantix ja Telia Company ovat solmineet Telia Companyn kaikki käännöstarpeet ja muut mahdolliset kielipalvelutarpeet kattavan sopimuksen Suomessa.

Semantixin ja Telia Companyn välinen kolmivuotinen käännöspalvelusopimus astuu voimaan 1.5.2016. Sopimuksella varmistetaan riittävät resurssit ja laadukkaiden käännöspalvelujen tuottaminen tehokkaasti Telia Companylle. Osana sopimusta Telia Companyn käännöstiimi siirtyy Semantixin palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.5.2016 alkaen. Järjestelyllä varmistetaan jatkuva osaamisen kehittyminen pitkällä aikavälillä.

”Sopimuksen myötä saamme Semantixin käännöstiimiin lisää televiestintäalan osaamista ja kokemusta. Toivotamme uudet osaavat tekijät lämpimästi tervetulleeksi Semantixiin ja vastavuoroisesti tarjoamme Telia Companylle, Pohjoismaiden johtavalle televiestintäpalveluyritykselle, heidän kumppaninaan kieliin ja kieliteknologiaan liittyvää osaamistamme”, toteaa Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja Kalle Toivonen.

”Olemme hyvin tyytyväisiä Semantixin kanssa tekemäämme sopimukseen ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä heidän kanssaan”kommentoi Soneran viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tatu Tuominen.

Lisätietoja

Kalle Toivonen,
Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja
kalle.toivonen@semantix.fi
+358 40 557 3063


Jaa