Semantixista Kääntäjät ilman rajoja -järjestön platinasponsori

Semantix on nyt Kääntäjät ilman rajoja -järjestön platinasponsori. Semantix on jo usean vuoden ajan tukenut työtä, joka on linjassa yhtiön arvojen ja mission kanssa.

Kääntäjät ilman rajoja (Translators without Borders, TWB) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa kieli- ja käännöspalveluja avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille maailmanlaajuisesti. Semantix on ollut mukana tukemassa TWB:n työtä vuodesta 2012 ja on siten yksi sen pitkäaikaisimmista sponsoreista. Päätimme hiljattain päivittää jäsenyytemme kultatasosta platinatasoon.

–      Ydintoimintaamme on tulkkaus ja kääntämisen, ja jo vuosikymmenien ajan olemme auttaneet ihmisiä ymmärtämään toisiaan yli kielirajojen. Kääntäjät ilman rajoja -järjestön työn tukeminen on meille hyvin luontevaa, koska järjestön toiminta on täysin linjassa meidän missiomme kanssa, toteaa Semantixin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Toinen keskeinen syy tuen kasvattamiseen on se, että hädässä olevien ihmisten auttaminen yrityksen toimintaan läheisesti liittyvällä tavalla on tärkeä osa Semantixin laajempaa strategiaa.

–      Toimintaamme ohjaavat vahvat inhimilliset arvot, joten haluamme luonnollisesti tukea entistä voimakkaammin Kääntäjät ilman rajoja -järjestön merkittävää ja arvokasta työtä, Patrik Attemark jatkaa.

Semantix on Pohjoismaiden johtava käännös- ja tulkkauspalvelujen toimittaja, jolla on lähes 50 vuoden kokemus toimialalta. Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret yritykset sekä julkishallinnon viranomaiset. Semantixin liikevaihto on noin 95 miljoonaa euroa, ja yhtiöllä on toimipisteet Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Kiinassa, Chilessä ja Espanjassa. Kaikkiaan yhtiön palveluksessa on noin 450 työntekijää sekä yhteistyöverkostojen kautta noin 8500 kielialan ammattilaista. Semantixin pääomistaja on pääomasijoitusyhtiö Segulah V L.P.

https://www.semantix.fi/

Lisätietoja

Patrik Attemark, CEO,

patrik.attemark@semantix.se

+46 (0)70 166 56 01LataaJaa