Semantixin sijoitus nousee maailman suurimpien kielipalveluyritysten listauksessa

Semantix on noussut sijalle 14 Common Sense Advisoryn tämänvuotisessa maailman suurimpien kielipalveluyritysten listauksessa.

Helsinki 5.7.2016

Common Sense Advisory listaa vuosittain maailman sata suurinta käännös-, lokalisointi- ja tulkkauspalvelujen toimittajaa ja esittelee ne kansainvälisiä kielipalvelumarkkinoita käsittelevässä raportissaan. Common Sense Advisory mittaa markkinoita YK:n luokittelun mukaan yritysten edellisvuoden raportoidun liikevaihdon sekä muiden taloudellisten tietojen perusteella ja esittää ennusteensa tulevalle vuodelle. Semantix on luokiteltu Pohjoismaiden suurimmaksi kielipalveluyritykseksi mittausten alusta alkaen.

– Tämä on tulos meidän voimakkaasta kasvusta markkinoilla sekä osoitus asiakkaiden luottamuksesta meidän palveluitamme kohtaan, kommentoi uutista Semantix Suomen maajohtaja Kalle Toivonen.

Common Sense Advisoryn mukaan on olemassa monia epävarmuustekijöitä, jotka vaikuttavat maailmantalouteen yleisesti ja jatkossa myös kielipalvelualaan. Samanaikaisesti kuitenkin kielipalvelumarkkinoiden kehitys tulevina vuosina näyttää valoisalta.

– Se, että Semantix on nyt maailman 14. suurin ja edelleen Pohjoismaiden suurin kielipalveluyritys, osoittaa meidän olevan oikealla tiellä, sanoo Semantixin konsernijohtaja Anders Uddfors.

Lisätietoja

Kalle Toivonen, 
Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja
kalle.toivonen@semantix.fi
+358 40 557 3063


Jaa