Semantix tuo markkinoille uuden digitaalisen ratkaisun tulkkauspalvelujen tilaamiseen

Tulkkauspalveluja tilaavat asiakkaat kaipaavat helppokäyttöisiä sähköisiä ratkaisuja. Semantix vastaa tähän tarpeeseen tuomalla markkinoille nopean, reaaliaikaisen tilausjärjestelmän, jolla tulkkauspalvelun voi tilata ilman erillistä sisäänkirjautumista.

Osana digitaalista strategiaansa ja käyttäjäystävällisempää asiakaspalvelua Semantix tuo markkinoille aivan uuden tilausjärjestelmän, jossa tulkkauspalveluja voi tilata reaaliaikaisesti kirjautumatta sisään sähköiseen palveluun. Digitaalinen palvelu tekee tilaamisesta entistä tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Tilauksen voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa.

– Asiakkaamme kaipaavat tehokkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, joilla tulkkaus voidaan tilata matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Olemme vastanneet tähän tarpeeseen kehittämällä markkinoiden nopeimman ratkaisun, jossa yhdistyvät toivotut tekniset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys, kertoo Elisabeth Cardoso da Silva, Head of Interpreting.

Uudessa palvelussa asiakkaan ei enää tarvitse kirjautua sisään tilauksen tekemistä varten. Tilauksen voi tehdä muutamassa minuutissa tabletilla, matkapuhelimella tai tietokoneella.

– Meille on tärkeintä, että tulkkauspalvelun tilaaminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että voimme nyt tarjota siihen entistäkin kätevämmän ratkaisun, Elisabeth Cardoso da Silva toteaa.

Semantix on Pohjoismaiden suurin kielialan yritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut tulkkaus- ja käännöspalveluja sekä monipuolisia kieliratkaisuja julkisen sektorin organisaatioille ja yksityisille yrityksille. Semantixin liikevaihto on noin 900 miljoonaa Ruotsin kruunua. Yrityksen toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, ja lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Kiinassa, Chilessä ja Espanjassa. Semantixilla on noin 400 vakituista työntekijää ja lisäksi maailmanlaajuinen, tuhansista kielialan asiantuntijoista koostuva yhteistyöverkosto. Semantixin enemmistöomistaja on yksityinen pääomasijoitusyhtiö Segulah V L.P.

Lisätietoja www.semantix.fi

Lisätietoa

Erika Grönmark, Business Area Manager, Interpreting, Semantix Finland 

erika.gronmark@semantix.fiLataaJaa