Semantix rekrytoi kehitysjohtajan

Yritystoimintansa laajentuessa Semantix nimittää Patric Eklöfin yhtiön kehitysjohtajaksi.

Patric siirtyy tehtäväänsä toimistotarvikkeita myyvästä Ocaysta, missä hän on toiminut liiketoiminnan kehityspäällikkönä.

– Patricin kokemus sekä strateginen ja analyyttinen osaaminen tukevat loistavasti Semantixin liiketoiminnan kehittämistä. Tärkeänä kriteerinä Patricin valinnassa painoi kokemuksen lisäksi se, että hänen arvonsa sopivat hyvin yhteen Semantixin arvojen kanssa, toteaa Semantixin konsernijohtaja Anders Uddfors.

Patric siirtyy tehtäväänsä Ocaysta, missä hän on toiminut liiketoiminnan kehityspäällikkönä ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Hän on aikaisemmin työskennellyt johdon konsulttina Boston Consulting Groupissa sekä liiketoiminnan kehittäjänä eri tehtävissä, joissa painotus on ollut erityisesti strategiakysymyksissä sekä toiminnan kehittämisessä. Semantixin kehitysjohtaja on myös konsernijohdon jäsen. Patric Eklöf aloittaa tehtävässään 18. huhtikuuta.

– Kiinnostuin tulkkaus- ja käännösalasta luettuani alan toimijoiden (Språkföretag) yhteiskirjoituksen Dagens Nyheter -lehdessä jokin aika sitten. Yhteydenotto Semantixiin oli luonteva valinta, koska Semantix on Pohjoismaiden johtava palveluntarjoaja tällä alalla ja sillä on vahva omistuspohja. Syvennettyäni tietojani Semantixin mahdollisuuksista ja haasteista on jännittävää ja hienoa päästä mukaan tähän toimintaan, Eklöf toteaa.

Lisätietoja

Anders Uddfors, konsernijohtaja
+46 70 377 48 04
anders.uddfors@semantix.seJaa