Semantixille uusi markkinointijohtaja

Semantix on rekrytoinut Annika Hampfin uudeksi konsernitason markkinointijohtajaksi (Chief Marketing Officer). Annika tulee Semantixille Pied Tanca Group AB:sta, missä hän toimi markkinointijohtajana.

– Olen erittäin tyytyväinen rekrytointiin. Annikan laaja-alainen osaaminen ja kokemus brändistrategiasta ja markkina-asemoinnista sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla on meille Semantixilla erityisen tärkeää nykyisessä vahvan kasvun ja laajenemisen vaiheessa, toteaa Semantixin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Annika Hampfilla on kauppatieteellinen koulutus, ja hänellä on kokemusta sekä kuluttaja- että yritysmarkkinoinnista, ja hän on erityisesti perehtynyt brändistrategian, markkina-asemoinnin ja liiketoimintaa edistävien viestintästrategioiden toteuttamiseen.

– On hienoa tulla Semantixiin juuri nyt kun käynnissä on jännittävä muutosvaihe. Odotan innolla sitä, että pääsen osaksi erittäin osaavaa organisaatiota, jossa voin hyödyntää digitalisaatioon liittyvää kokemustani ja osaamistani, ja viedä brändistrategiaa ja asemoitumista eteenpäin. Semantixilla on vahva arvopohja ja markkinoiden suurimpana kielipalvelujen tarjoajana valtavasti erikoisosaamista, joten minun tehtäväni on kirkastaa tätä asemaa ja kehittää välineitä vaikuttavaan ja tarkoituksenmukaiseen asiakasviestintään, sanoo Annika Hampf.

Annika aloittaa tehtävässään 4.4.2018. Hänen toimipaikkansa on Semantixin toimisto Tukholmassa.

Lisätietoa

Patrik Attemark, patrik.attemark@semantix.se


Semantix on Pohjoismaiden johtava monikielisiin tulkkaus-, käännös- ja kieliteknologiapalveluihin erikoistunut yritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut kielipalveluja julkisen sektorin organisaatioille ja yksityisille yrityksille. Semantixin liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua. Yrityksen toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Semantixin palveluksessa työskentelee noin 450 työntekijää. Yrityksellä on lisäksi tuhansien kieliasiantuntijoiden verkosto ympäri maailmaa. Semantixin suurin omistaja on yksityinen pääomasijoitusyhtiö Segulah V L.P.