Semantixille uusi markkinointijohtaja

Semantix on rekrytoinut Annika Hampfin uudeksi konsernitason markkinointijohtajaksi (Chief Marketing Officer). Annika tulee Semantixille Pied Tanca Group AB:sta, missä hän toimi markkinointijohtajana.

– Olen erittäin tyytyväinen rekrytointiin. Annikan laaja-alainen osaaminen ja kokemus brändistrategiasta ja markkina-asemoinnista sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla on meille Semantixilla erityisen tärkeää nykyisessä vahvan kasvun ja laajenemisen vaiheessa, toteaa Semantixin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Annika Hampfilla on kauppatieteellinen koulutus, ja hänellä on kokemusta sekä kuluttaja- että yritysmarkkinoinnista, ja hän on erityisesti perehtynyt brändistrategian, markkina-asemoinnin ja liiketoimintaa edistävien viestintästrategioiden toteuttamiseen.

– On hienoa tulla Semantixiin juuri nyt kun käynnissä on jännittävä muutosvaihe. Odotan innolla sitä, että pääsen osaksi erittäin osaavaa organisaatiota, jossa voin hyödyntää digitalisaatioon liittyvää kokemustani ja osaamistani, ja viedä brändistrategiaa ja asemoitumista eteenpäin.  Semantixilla on vahva arvopohja ja markkinoiden suurimpana kielipalvelujen tarjoajana valtavasti erikoisosaamista, joten minun tehtäväni on kirkastaa tätä asemaa ja kehittää välineitä vaikuttavaan ja tarkoituksenmukaiseen asiakasviestintään, sanoo Annika Hampf.

Annika aloittaa tehtävässään 4.4.2018. Hänen toimipaikkansa on Semantixin toimisto Tukholmassa. 

Semantix on Pohjoismaiden suurin kielialan yritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut tulkkaus- ja käännöspalveluja sekä monipuolisia kieliratkaisuja julkisen sektorin organisaatioille ja yksityisille yrityksille. Semantixin liikevaihto on noin 900 miljoonaa Ruotsin kruunua. Yrityksen toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Toimistot sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, ja lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Kiinassa, Chilessä ja Espanjassa. Semantixilla on noin 400 vakituista työntekijää ja lisäksi maailmanlaajuinen, tuhansista kielialan asiantuntijoista koostuva yhteistyöverkosto. Semantixin enemmistöomistaja on yksityinen pääomasijoitusyhtiö Segulah V L.P. Lisätietoja www.semantix.fi.