Pär Nordlander on Semantixin uusi talousjohtaja

Kovaa vauhtia kasvava Semantix ottaa uuden askeleen laajentumisessaan ja nimittää Per Norlanderin talousjohtajaksi. Per aloittaa tehtävässään ensi vuoden alussa.

Semantix, joka viiden viime vuoden aikana on kasvanut noin 20 prosentin vuosivauhtia, ottaa nyt seuraavan askeleen laajentumisessaan ja nimittää Pär Nordlanderin uudeksi talousjohtajaksi. Pär tulee toimimaan konsernijohdossa suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. 

– Rekrytointi on osa työtämme Semantixin strategisen ohjauksen vahvistamiseksi, mikä on tärkeä osa pyrkimystämme lujittaa asemaamme Pohjoismaiden suurimpana ja johtavana kielipalveluyrityksenä. Pärin osaaminen taloudellisessa ohjauksessa, strategiset kyvyt ja myönteinen työskentelytapa ovat meille erittäin arvokkaita konsernin tulevassa kehittämistyössä. Olen hyvin tyytyväinen tekemäämme rekrytointiin, ja odotan, että Pär pääsee osallistumaan yhteiselle matkallemme Pohjoismaiden johtavana kielipalveluyrityksenä, sanoo Semantixin konsernijohtaja Anders Uddfors.         

Pär siirtyy palvelukseemme LRF Media AB:stä, jossa hän on vielä talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Ennen LRF Mediaa hän on toiminut lukuisissa johtotehtävissä yritysjohdossa ja taloudellisen ohjauksen parissa, muun muassa controllerina SJ AB:ssä, talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana Atodia AB:ssä sekä talousjohtajana Cision Northern Europessa.

– Odotan kovasti pääseväni osaksi Semantixia. Yrityksellä on vahva brändi, markkinajohtajuus ja selkeä kasvu- ja laajentumisstrategia. Toivon, että voin edistää hyvällä tavalla Semantixin tulevaa kehitystä ja menestystä, sanoo Pär Nordlander.

Pär Nordlander ottaa tehtävänsä vastaan helmikuun 2017 puolivälissä.

Lisätiedot:

Anders Uddfors
konsernijohtaja
+46 8-506 225 50
anders.uddfors@semantix.seJaa