Semantix on maailman yhdeksänneksi nopeimmin kasvava kielipalveluyritys

Semantix on sijalla yhdeksän Common Sense Advisoryn tämänvuotisessa maailman nopeimmin kasvavien kielipalveluyritysten listauksessa.

Yritykset käyttävät usein menestyksen mittarina kasvua suhteessa työntekijöiden määrään. Common Sense Advisory sen sijaan mittaa kielipalveluja tarjoavien yritysten kasvua yritysten edellisvuoden raportoidun liikevaihdon sekä muiden taloudellisten tietojen perusteella tutkimuksessaan "The Language Services Market: 2016".

– Semantixin markkinoita voimakkaampi kasvu on seurausta asiakkaiden luottamuksesta Semantixia ja meidän tarjoamiamme palveluita kohtaan, kommentoi listausta Semantix Suomen maajohtaja Kalle Toivonen

– Semantix on nyt maailman yhdeksänneksi nopeimmin kasvava kielipalveluyritys, koska olemme laajentuneet nopeasti ja kehitämme jatkuvasti käyttäjäystävällisiä sähköisiä ratkaisuja tulkkaus- ja käännöspalveluihin. Olemme alallamme Pohjoismaiden suurin ja maailmassa sijalla 14. Tämä osoittaa, että olemme oikealla tiellä, toteaa Semantixin konsernijohtaja Anders Uddfors.

 

Lisätiedot

Kalle Toivonen
Semantix Suomen maajohtaja
040 557 3063
kalle.toivonen@semantix.fiJaa