Nina Isolahti Semantixille

Semantix Finlandin uusi tulkkausyksikkö saa huippuammattilaisen tiimiä vetämään. Filosofian tohtori Nina Isolahti aloitti tehtävässään kuluvan viikon maanantaina.

Nina Isolahti aloitti maanantaina 29.8. Semantixilla tulkkausyksikön Team Managerina. Ninalla on erityisen vahva tausta kääntämisen ja tulkkaamisen maailmasta. Hän on toiminut Tampereen yliopistossa kääntämisen ja tulkkauksen lehtorina sekä väitellyt oikeustulkkauksesta. Lisäksi hän on työskennellyt Diakonia-ammattikorkeakoulussa ollen mukana käynnistämässä harvinaisten kielten tulkkauksen koulutusohjelmaa.

”On mukava siirtyä akateemisesta maailmasta ns. todellisen tulkkauksen maailmaan. Semantix on suuri toimija alalla ja ensimmäisten päivien perusteella täällä on energinen palveluhenkinen tiimi ja hyvä tekemisen meininki. Odotan jo kovasti ensimmäisiä haastateltavia.”, kuvailee Nina aloitustaan.

Tässä tehtävässä Ninaa houkutti uuden konseptin rakentaminen Suomeen. Työssään hän pystyy hyödyntämään kokemustaan sekä erilaisista tulkkausmuodoista että juuri näistä harvinaisista kielistä.

”Filosofian tohtori Nina Isolahti tuo Semantixille vahvaa osaamista asioimis-, oikeus- ja puhelintulkkauksesta. Ninalla on pitkä kokemus tulkkauksen opetuksesta sekä yliopistossa että ammattikorkeakoulussa. Voimme hyödyntää Ninan laajaa osaamista uuden In House yksikön perustamisessa sekä jatkokehittämisessä.”, kommentoi nimitystä Semantix Finlandin Business Area Manager, Elina Tuomisto

Lisätietoja

Elina Tuomisto
Business Area Manager, Interpreting
+358 400 467 874
elina.tuomisto@semantix.fiJaa