Haemme uudelle tulkkausyksiköllemme esimiestä

Perustamme Helsingin toimipisteeseemme 25 tulkin inhouse-tulkkausyksikön ja haemme yksikölle esimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Inhouse-tulkkausyksikkö toimii osana tulkkauspalveluja. Perustettava yksikkö tuottaa pääsääntöisesti puhelintulkkausta viranomaisten pikaisiin asioimistulkkaustarpeisiin arabian, darin, somalin ja soranin kielillä. Raportoit yksikön toiminnasta tulkkauspalvelun tuotantopäällikölle.

Esimiehen vastuualueina ovat muun muassa:

  • Inhouse-tulkkien (25 tulkkia) esimiestehtävät
  • Tiivis yhteistyö rekrytointi- ja koulutusyksikön sekä asiakaspalvelu- ja koordinaatioyksikön kanssa
  • Inhouse-tulkkausyksikön resurssien tarkoituksenmukainen ja joustava käyttö

Edellytämme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta monipuolisista esimiestehtävistä monikulttuurisessa työyhteisössä
  • Kokemusta uuden toiminnon perustamisesta
  • Erinomaisia organisointi- ja yhteistyötaitoja
  • Innovatiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja kehittävää työskentelyotetta. Kykenet omaksumaan uusia asioita ja toimintatapoja.

Lisäksi odotamme että:

  • Koet arvomme omaksesi, eli olet sitoutunut, asiakaslähtöinen ja ammattimainen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet mieluusti alati muuttuvassa työympäristössä.
  • Sinulta sujuu työskentely yhteistyössä konsernin muiden yksiköiden kanssa, joten englannin kielen taito on tehtävässäsi välttämätön.
  • Asioimistulkkausalan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monikulttuurisessa yrityksessä, asiantuntevassa työyhteisössä ja mielenkiintoisella, kasvavalla toimialalla, jossa vastuulliset tehtäväsi mahdollistavat kehittymisesi myös tulevaisuudessa.

Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään palkkatoiveineen osoitteeseen: hr@semantix.fi, viestiin otsikko "Inhouse-tulkkaus”. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

Haku päättyy 10.7.2016. 

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

Marja Lähde
Director, interpreting
044 744 1807, soittoaika 27.6. – 8.7. klo 9-15

Elina Tuomisto
Head of production, interpreting
0400 467 874, soittoaika 27.6 – 1.7. klo 9-15

 

Semantix Finland Oy on osa Semantixia, Pohjoismaiden johtavaa kielipalveluyritystä. Semantix Finland Oy on Suomen suurin yksityinen tulkkauspalveluiden tuottaja. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus sekä tulkkaus- ja käännöspalveluiden tuottamisesta että tulkkien kouluttamisesta, ja vakaa asema alan markkinoilla.

Lisätietoja

Marja Lähde
Director, interpreting
044 744 1807

Elina Tuomisto
Head of production, interpreting
0400 467 874Jaa