Asiakkaamme

Semantixilla on Suomessa yli 20 vuoden kokemus käännösten ja tulkkausten toimittamisesta yritysasiakkaille, julkishallinnolle ja Euroopan unionin toimielimille.

Yksityinen sektori

Semantixin vahvuus on sen monipuolisessa osaamisessa. Palvelemme yksityistä sektoria kokonaisvaltaisesti heidän yritysviestinnässään ja kansainvälisessä liiketoiminnassaan. Asiakkaisiimme lukeutuu niin teollisuuden, teknologian kuin markkinoinnin edustajia uusimpia kasvualoja unohtamatta. Meidän käsiimme uskotaan talousraportit, tekniset ohjeistukset sekä yritysten visiot, strategiat ja brändiuudistukset. Käännämme vuosittain tuhansia sivuja artikkeleita, tiedotteita, mainoksia sekä hallinnollisia ja juridisia tekstejä. 

Tulkkausta järjestämme esimerkiksi konferensseihin, liikeneuvotteluihin, EWC- ja yhtiökokouksiin ja markkinointitutkimuksiin. 

Julkinen sektori

Semantix on ollut valtionhallinnon sopimustoimittaja aina vuodesta 2009, jolloin valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy ensimmäisen kerran kilpailutti käännös- ja tulkkauspalvelut. Toisella kilpailutuskaudella (2012-2016) Semantix oli laadukkain ja kustannustehokkain toimittaja lähes kaikilla asioimistulkkauksen ja käännöspalvelujen eri osa-alueilla. Semantix tarjoaa valtionhallinnolle käännös- ja tulkkauspalveluja kaikkialla Suomessa kaikilla kielillä. Valtionhallinnon lisäksi julkisen sektorin asiakkainamme on kuntia, sairaanhoitopiirejä, yliopistoja ja korkeakouluja. 

Euroopan unionin toimielimet

Semantix on EU:n toimielinten pitkäaikainen yhteistyökumppani. Olemme toimineet Euroopan parlamentin, komission, käännöskeskuksen ja Euroopan unionin tuomioistuimen käännöskumppanina jo vuodesta 1996. Kääntäjämme ovat erikoistuneet oikeudellisiin, hallinnollisiin ja teknisiin sekä talousalan tekstien käännöksiin. Pitkään jatkunut kumppanuus EU:n toimielinten kanssa on osoitus korkealaatuisista käännöspalveluistamme.