Monikielisen sisällön hallinta suoraan WordPressissä


Meiltä saat verkkosivustosi monikielisen sisällön sujuvaan hallintaan järjestelmääsi integroidun lisäosan, joka automatisoi koko käännösprosessin. Unohda aikaa vievä manuaalinen kopiointi, ja valloita uudet markkinat nopeammin ja vähemmällä vaivalla.

Käännös yhdellä napsautuksella

WordPress on johtava verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota käytetään miljoonilla sivustoilla ympäri maailmaa. Ohjelmisto ei sisällä käännöstyökalua, mutta meillä on siihen ratkaisu. Meiltä saat WPML -lisäosan, jolla monikielisen verkkosivuston kääntäminen onnistuu automaattisesti suoraan WPML:ssä, ilman ylimääräistä ajankäyttöä ja kustannuksia. WPML -ratkaisun avulla voit kasvattaa brändisi tunnettuutta kansainvälisillä markkinoilla vain yhdellä napsautuksella.

Handshake

Selkeä ja helppokäyttöinen

Semantixin lisäosan avulla WordPress-järjestelmäsi voidaan integroida suoraan meidän tuotantoomme. Voit tilata käännökset suoraan WPML:stä, ja valmiit monikieliset käännökset tulevat samaan paikkaan takaisin.

Money

Kannattava investointi

Sujuvaan käännösprosessiin investoiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin työaika- ja kustannussäästöinä.

Market

Nopeammin uusille markkinoille

Työnkulku järjestelmien välillä on sujuvaa ja jatkuvasti omassa hallinnassasi, joten tavoitat kansainvälisen yleisön nopeammin.

Hyvästit manuaaliselle kopioimiselle


Verkkosivuston kääntäminen voi olla mutkikas prosessi. Jos verkkosivusto on monikielinen, sisältöä voi joutua toistuvasti kopioimaan paikasta toiseen. WPML -lisäosan ansiosta voit sanoa hyvästi ylimääräiselle työlle. Valitset käännettävät sivut ja tilaat käännökset yhdellä napsautuksella. Valmiin käännöksen vieminen takaisin paikalleen on yhtä helppoa.

Miten prosessi toimii

Tilaa käännös

Kun WPML-lisäosa on asennettu, voit aloittaa käännösprojektin sinulle parhaiten sopivalla hetkellä, suoraan lisäosasta.

Kaikki tarvitsemasi käännökset

Voit tilata kaiken mitä tarvitset, olipa kyseessä useampi sivu, valikko tai teemateksti. Valmiin käännöksen voit julkaista vaikka saman tien, tai tarkistaa sen ensin.

Käännös yhdellä napsautuksella

Kun olet tehnyt tilauksen, automatisoitu käännösprosessi käynnistyy välittömästi. Voit seurata prosessia reaaliajassa. Kun käännökset ovat valmiit, ne tallennetaan automaattisesti oikeaan paikkaan WordPress-sivustollasi.

Meiltä saat apua

WPML-lisäosan asentaminen ja käännösten tilaaminen Semantixilta on helppoa ja kätevää. Valitse käännöspalvelun tarjoajaksi Semantix, ja maksa tilaamasi käännökset.

Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja.

Helppo asentaa, helppo käyttää

Yhteydenotto

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Lisäosan asentaminen

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen yrityksesi on ladattava monikielinen WPML-lisäosa osoitteesta ja asennettava se.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua WPML-lisäosan aktivoimiseen omassa WordPress-ympäristössäsi, meillä on tarjolla useita tukipaketteja. Valitse tarkoituksiisi parhaiten sopiva taso.

Palveluntarjoajan valitseminen

Kun lisäosa on ladattu ja asennettu, valitse käännöspalvelun tarjoajaksi Semantix.

Käännösprosessin aloittaminen

Valitse käännettävä aineisto ja aloita käännösprosessi yhdellä napsautuksella. Me hoidamme kaiken muun.

Osaavien ammattilaisten kehittämä

Semantix on virallinen WPML-yhteistyökumppani. WPML on kääntämiseen tarkoitettu ratkaisu, jolla on helppo rakentaa ja operoida monikielisiä WordPress-sivustoja.

Miksi verkkosivusto kannattaa kääntää?


Yli puolet internetin sisällöstä on englanninkielistä, mutta tutkimusten mukaan kuluttajat ostavat paljon todennäköisemmin tuotteita verkkosivuilta, jotka ovat heidän omalla äidinkielellään kuin englanninkielisiltä sivuilta. Internetin käyttäjien ja verkkokaupassa ostoksia tekevien määrä kasvaa jatkuvasti, joten on todella tärkeää viestiä heidän kanssaan heidän omalla äidinkielellään.

Miksi automatisointi kannattaa?

  • Uusien kielten lisääminen on helppoa, joten voit kasvattaa brändisi tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita ympäri maailmaa.

  • Käännösprosessin automatisointi antaa sinulle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

  • Automatisoitu työnkulku pienentää inhimillisten virheiden riskiä ja tuottaa laadukasta tulosta.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!