Monikielisen sisällön hallinta suoraan Sitecoressa


Yksinkertaista monikielisen digitaalisen sisällön hallinta Semantixin lisäosalla, joka automatisoi koko käännösprosessin sujuvasti suoraan digitaaliselta julkaisualustalta. Voit unohtaa aikaa vievän manuaalisen kopioinnin ja julkaista sisällön kaikilla markkinoilla nopeasti – ja vähemmällä vaivalla.

Käännökset yhdellä napsautuksella!


Sitecore on markkinoiden johtava digitaalinen julkaisualusta. Se yhdistää sisällöntuottamisen, verkkokaupankäynnin ja käyttäjälähtöisyyden kokonaisuudeksi, joka tarjoaa saumattomia ja luontevia digitaalisia kokemuksia verkossa. Sitecore ei kuitenkaan sisällä käännöstyökalua, joten tässä tarvitset Semantixia. Semantixin Sitecore AutoConnect -lisäosa automatisoi verkkosivuston käännösprosessin suoraan Sitecoressa – ja sinä säästät aikaa ja rahaa. Sitecore AutoConnect -lisäosan avulla tavoitat kansainväliset markkinat paikallisella kielellä vain muutamalla klikkauksella.

Kädenpuristus
Helppoa ja intuitiivista


Kun integroit Sitecore-julkaisualustanne Semantixin järjestelmään, voit tilata käännöksiä ja lisätä ne erikielisille verkkosivustoille suoraan Sitecoresta.

Taloudellista
Kannattava investointi


Sujuvaan käännösprosessiin investoiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin työaika- ja kustannussäästöinä.

Markkinat
Nopeammin uusille markkinoille


Koska hallitset saumattomasti integroitua käännösprosessia suoraan Sitecoresta, tavoitat paikalliset markkina-alueet entistä nopeammin.

Hyvästit manuaaliselle kopioimiselle


Verkkokauppojen ja -sivustojen sisällön kääntäminen voi olla monimutkaista. Monikielisillä alustoilla se tarkoittaa perinteisesti jatkuvaa kopiointia paikasta toiseen. Sitecore AutoConnect -lisäosa eliminoi turhauttavan työn ja vapauttaa aikaa järkevämpään tekemiseen. Riittää kun valitset tekstin ja tilaat käännökset yhdellä napsautuksella. Lopuksi tuot valmiit käännökset suoraan paikoilleen yhtä helposti.

Miten prosessi toimii


Tilaa käännös

Kun olet luonut sisällön, voit tilata sille käännöksen suoraan Sitecoressa käyttämällä Semantixin AutoConnect-lisäosaa.Käännös yhdellä napsautuksella

Kun olet tehnyt tilauksen, automatisoitu käännösprosessi käynnistyy välittömästi. Voit seurata prosessia reaaliajassa. Kun käännökset ovat valmiit, ne viedään automaattisesti oikeille paikoille.


 

Kaikki tarvitsemasi käännökset

Voit tilata käännöksen mistä tahansa: yksittäisistä tekstikatkelmista, useista sivuista tai vaikka sivun metatiedoista ja kuvatunnisteista. Valmiin käännöksen voit julkaista saman tien tai tarkistaa itse ensin – sinä päätät.
Edullinen ja yksinkertainen ratkaisu


Maksat kätevästä ratkaisusta vain pienen aloitusmaksun ja kuukausimaksut, jolloin käännöskustannukset on helppo ennakoida. Helppokäyttöisen ja nopeasti asennettavan lisäosan avulla hallitset käännösprosessia ammattilaisten tapaan. Ja jos tarvitset apua, asiakastukemme on aina valmiina auttamaan ilman lisäkustannuksia.

Helppo asentaa, helppo käyttää

Ensimmäinen tapaaminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Lisäosan asentaminen

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen Autoconnect-lisäosa asennetaan järjestelmäänne yhteistyössä yrityksenne Sitecore-pääkäyttäjän kanssa.

Yhteyden testaaminen

Kun lisäosa on asennettu, testaamme, että kaikki toimii halutulla tavalla.

Käyttäjäkoulutus

Varmistamme käyttäjäkoulutuksella, että työntekijät osaavat käyttää Sitecore AutoConnect -ratkaisua heti käyttöönoton jälkeen.

Jatkuva käyttäjätuki

Asiakaspalvelustamme apua on saatavilla aina kun sitä tarvitset.

Miksi verkkosivusto kannattaa kääntää?


Yli puolet internetin sisällöstä on englanniksi, mutta tutkimusten mukaan kuluttajat ostavat paljon todennäköisemmin tuotteita verkkosivuilta, jotka ovat heidän omalla äidinkielellään. Koska Internetin käyttäjien ja verkkokaupasta ostavien ihmisten määrä kasvaa jatkuvasti, paikalliset kieliversiot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Osaavien ammattilaisten kehittämä


Ratkaisumme on kehitetty yhdessä johtavien Sitecore-sovelluskehittäjien kanssa, ja se perustuu kattavaan osaamiseemme ja asiantuntemukseemme kielipalveluiden alalla. Lisäksi Sitecore AutoConnect -lisäosaa kehitetään jatkuvasti, joten käytössäsi on aina mahdollisimman hyvin toimiva ratkaisu.

Kädet

Miksi automatisointi kannattaa?

  • Uusien kielten lisääminen on helppoa, joten voit kasvattaa brändisi tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita ympäri maailmaa.

  • Käännösprosessin automatisointi antaa sinulle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

  • Automatisoitu työnkulku pienentää inhimillisten virheiden riskiä ja tuottaa laadukasta tulosta.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!