Monikielisen sisällön hallinta suoraan Episerverissä

Meiltä saat monikielisen digitaalisen sisällön sujuvaan hallintaan järjestelmääsi integroidun lisäosan, joka automatisoi koko käännösprosessin. Unohda aikaa vievä manuaalinen kopiointi, ja valloita uudet markkinat nopeammin ja vähemmällä vaivalla.

Käännös yhdellä napsautuksella

Episerver CMS on markkinoiden johtava verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmä ja digitaalisen markkinoinnin työkalu. Siihen ei lähtökohtaisesti sisälly käännöstyökalua – tässä me tulemme mukaan kuvioon. Meiltä saat Episerver AutoConnect -lisäosan, jolla verkkosivuston kääntäminen onnistuu automaattisesti suoraan Episerverissä, ilman ylimääräistä ajankäyttöä ja kustannuksia. Episerver AutoConnect -lisäosan avulla tavoitat kansainväliset markkinat helposti, vain yhdellä napsautuksella.

Hands

Selkeä ja helppokäyttöinen

Semantixin lisäosan avulla Episerver CMS -järjestelmäsi voidaan integroida suoraan meidän tuotantoomme. Voit tilata käännökset suoraan Episerveristä, ja valmiit monikieliset käännökset tulevat samaan paikkaan takaisin.

Money

Kannattava investointi

Sujuvaan käännösprosessiin investoiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin työaika- ja kustannussäästöinä.

Market

Nopeammin uusille markkinoille

Työnkulku järjestelmien välillä on sujuvaa ja jatkuvasti omassa hallinnassasi, joten tavoitat kansainvälisen yleisön nopeammin.

Hyvästit manuaaliselle kopioimiselle


Verkkosivuston kääntäminen voi olla mutkikas prosessi. Jos verkkosivusto on monikielinen, sisältöä voi joutua toistuvasti kopioimaan paikasta toiseen. Episerver AutoConnect -lisäosan ansiosta voit sanoa hyvästi ylimääräiselle työlle. Valitset käännettävän tekstin ja tilaat käännökset yhdellä napsautuksella. Valmiin käännöksen vieminen takaisin paikalleen on yhtä helppoa.

Miten prosessi toimii

Tilaa käännös

Kun sisältö on valmis, tilaa käännös suoraan Episerverissä käyttämällä AutoConnect-lisäosaa.

Kaikki tarvitsemasi käännökset

Voit tilata kaiken mitä tarvitset, olipa kyseessä yksittäinen sivu, useampia tekstilohkoja tai vaikka sivun metatiedot tai kuvatunnisteet. Valmiin käännöksen voit julkaista vaikka saman tien, tai tarkistaa sen ensin.

Käännös yhdellä napsautuksella

Kun olet tehnyt tilauksen, automatisoitu käännösprosessi käynnistyy välittömästi. Voit seurata prosessia reaaliajassa. Kun käännökset ovat valmiit, viemme ne automaattisesti oikeille paikoille.

Edullinen ja yksinkertainen ratkaisu


Maksat kätevästä ratkaisusta vain pienen aloitusmaksun ja kuukausimaksut, jolloin käännöskustannukset on helppo ennakoida. Helppokäyttöisen ja nopeasti asennettavan lisäosan avulla käännösprosessin ammattimainen hallinta käy leikiten. Ja jos tarvitset apua, asiakastukemme on aina valmiina auttamaan. Ilman lisäkustannuksia.

Helppo asentaa, helppo käyttää

Ensimmäinen tapaaminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Lisäosan asentaminen

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen Autoconnect-lisäosa asennetaan järjestelmäänne yhteistyössä yrityksenne Episerver-pääkäyttäjän kanssa.

Yhteyden testaaminen

Kun lisäosa on asennettu, testaamme, että kaikki toimii halutulla tavalla.

Käyttäjäkoulutus

Varmistamme käyttäjäkoulutuksella, että työntekijät osaavat käyttää Episerver AutoConnect -ratkaisua heti käyttöönoton jälkeen.

Jatkuva käyttäjätuki

Asiakaspalvelustamme apua on saatavilla aina kun sitä tarvitset.

Osaavien ammattilaisten kehittämä

Yhteistyössä johtavien Episerver-sovelluskehittäjien kanssa Semantix on kehittänyt automaatioratkaisun, jossa hyödynnetään kattavaa kielialan osaamistamme ja asiantuntemustamme. Kehitämme Episerver AutoConnect -ratkaisua jatkuvasti, jotta sinulla on aina käytössäsi paras mahdollinen ratkaisu.

Miksi verkkosivusto kannattaa kääntää?

Yli puolet internetin sisällöstä on englanninkielistä, mutta tutkimusten mukaan kuluttajat ostavat paljon todennäköisemmin tuotteita verkkosivuilta, jotka ovat heidän omalla äidinkielellään kuin englanninkielisiltä sivuilta. Internetin käyttäjien ja verkkokaupassa ostoksia tekevien määrä kasvaa jatkuvasti, joten on todella tärkeää viestiä heidän kanssaan heidän omalla äidinkielellään.

Miksi automatisointi kannattaa?

  • Uusien kielten lisääminen on helppoa, joten voit kasvattaa brändisi tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita ympäri maailmaa.

  • Käännösprosessin automatisointi antaa sinulle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

  • Automatisoitu työnkulku pienentää inhimillisten virheiden riskiä ja tuottaa laadukasta tulosta.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!