Nykyaikaisella ja tietoturvallisella konekäännösratkaisulla saat käännöksen silmänräpäyksessä


Tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset täyttävällä konekäännöstyökalulla kääntäminen on helppoa ja nopeaa.

Varaa esittely

Tietosi ovat turvassa


Konekäännös on tietokoneen tekemä käännös. Konekääntämisen (Machine Translation, MT) suosio on viime vuosina kasvanut valtavasti. Ilmaiset verkkopohjaiset konekäännöstyökalut kuitenkin tallentavat käsittelemäänsä tietoa, mikä ei luultavasti ole organisaation tietoturvapolitiikan mukaista. Semantix Secure MT on täysin tietoturvallinen ratkaisu, jossa tietoja käsitellään suljetussa järjestelmässä.

sack

Rajaton kapasiteetti

Vaikka käännettävää olisi muutaman tiiliskiviromaanin verran, Secure MT -konekäännin hoitaa homman hetkessä.

user secret

Vahva tietoturva

Aineisto salataan ja lähetetään turvallisesti, eikä mitään tietoa tallennu järjestelmään.

Kustannustehokas, nopea ja turvallinen

Tietoturvaloukkausten yleisin syy on se, että yrityksissä ei ole käytössä turvallista vaihtoehtoa. Semantix Secure Machine Translation on täysin tietoturvallinen konekäännöstyökalu ammattikäyttöön. Kääntäminen tapahtuu suljetussa ympäristössä, ja tiedonsiirtoon käytetään salattua yhteyttä (SSL). Lisäksi sen avulla vältetään tietoturvaloukkaukset ja säästetään aikaa ja rahaa.

Miten prosessi toimii

Käytä missä tahansa

Verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta voit kirjautua järjestelmään millä tahansa organisaatiosi tietokoneella.

Käännä kokonaisia tiedostoja

Unohda työläs ja aikaa vievä tekstin kopiointi ja liittäminen. Secure MT -työkalulla käännät kokonaisia tiedostoja säilyttäen alkuperäisen asiakirjan muotoilun.

Räätälöity ratkaisu

Jotta sisältö on mahdollisimman laadukasta ja täsmällistä, voimme luoda räätälöidyn toimiala- tai aihepiirikohtaisen konekääntimen.

Edullinen ja yksinkertainen ratkaisu

Verkkopohjaisen Secure MT -työkalun voit ottaa käyttöön vaikka heti! Ratkaisu on täysin skaalattava; kuukausiveloitus perustuu käyttäjien lukumäärään ja käännettävän aineiston määrään. Asiakaspalvelustamme apua on saatavilla aina kun sitä tarvitset, ilman lisäveloitusta.

Helppo asentaa ja käyttää

Ensimmäinen tapaaminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Esittely

Voit tilata meiltä Secure MT -työkalun esittelyn.

Kokeilujakso

Kokeilujaksolla voit tutustua työkaluun ja sen käyttöön.

Käytön aloittaminen

Secure MT -ratkaisun käyttöönotto on todella helppoa: luo käyttäjätili ja kirjaudu sisään.

Jatkuva käyttäjätuki

Asiakaspalvelustamme apua on saatavilla aina kun sitä tarvitset.

Mihin tarkoituksiin Semantix Secure Machine -työkalu soveltuu

Secure MT on ihanteellinen ratkaisu silloin kun tarvitaan vain yleiskäsitys vieraalla kielellä kirjoitettujen oppaiden, sähköpostien, verkkosivujen tai vaikka sosiaalisen median päivitysten sisällöstä. Ja mikä tärkeintä, Secure MT ei vuoda luottamuksellisia tietoja julkisuuteen.

Vielä parempia käännöksiä

chart line

Koulutettu konekäännin

Secure MT -ratkaisu tuottaa vielä parempia käännöksiä, jos sitä “kouluttaa”, eli syöttää siihen yrityksellesi tai toimialallesi tyypillistä sisältöä. Konekääntimen kouluttaminen tuottaa vielä parempia ja luonnollisen kuuloisia käännöksiä.

user check

Jälkieditoinnilla parempaa jälkeä

Kun on tärkeää, että esimerkiksi tarjouksen tai teknisen dokumentaation sisältö on varmasti kaikilta osin virheetöntä, kannattaa tilata konekäännetylle sisällölle ammattikääntäjän tekemä jälkieditointi. Näin saat varmasti laadukkaan lopputuloksen.

Mitä hyötyä tietoturvallisesta konekääntämisestä on?

  • Tietoturvavaatimusten noudattaminen on yhä haastavampaa. Semantixin Secure MT -työkalulla kääntäminen helpottaa taakkaasi, koska sen tietoturvasta sinun ei tarvitse huolehtia.

  • Tiedon määrä maailmalla kasvaa huimaa vauhtia, mutta Secure MT -ratkaisun ansiosta pysyt vauhdissa mukana – tietoturvasta tinkimättä.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!