Johdonmukaista brändiviestintää
kaikilla kielillä…

 

Lisäosa: Term Base

Ota organisaation terminologia haltuun.

Termistön käyttäminen kannattaa

  • Varmista johdonmukaisuus

    Term Base auttaa pitämään viestinnän johdonmukaisena, sillä se varmistaa vakiintuneiden termien saatavuuden

  • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen
    Helppokäyttöisen lisäosan avulla termien hallinta tapahtuu ammattimaisesti, ja mikäli tarvitset apua, asiakastukemme on aina valmiina auttamaan.

  • Aina käytettävissä

    Pilvipohjaisen ratkaisun ansiosta organisaation termit ovat kaikkien työntekijöiden käytössä ajasta ja paikasta riippumatta.

Voimaa yhteistyöllä


Monikielisten yhtiöiden paikalliset toimipisteet ovat kielialueensa termistön asiantuntijoita. Semantixin Term Basen avulla terminologian hallinnoinnin voi hajauttaa kätevästi niin, että termistön ylläpitäminen on koko organisaation yhteinen asia.

Vain yhden klikkauksen päässä

Term Base -lisäosa on integroitu suoraan Semantix Language HUBin työkalupaneeliin, josta sitä on helppo käyttää kääntämisen tukena.

Skaalautuva ratkaisu

Käytössä olevaan termitietokantaan on helppo lisätä uusia kieliä, jolloin viestintä on uusillakin markkina-alueilla heti johdonmukaista.

Hajautettu hallinnointi

Hallinnointi on tehokasta, kun eri maiden toimipisteet ylläpitävät käyttämäänsä termistöä itse.

Term Base ja Memory Search: vahvemmat yhdessä

 

Suurimman hyödyn Term Base -lisäosasta saat, kun käytössäsi on myös Memory Search -lisäosa. Yhdistämällä termit ja käännösmuistin varmistat, että brändisi kieliasiat ovat kerralla varmasti kunnossa.

Tutustu Memory Search -lisäosaan

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa


Semantixin Term Baseen on helppo lisätä termeihin liittyviä kuvia. Kuvan avulla on helppo varmistaa, että kirjoittaja valitsee oikean termin. Samalla kääntäjämme saavat termille kontekstin ja pystyvät kääntämään sen varmasti oikein.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!