Ammattimainen konekäännös yksinkertaisesti

 

Lisäosa: Secure Machine Translation

Semantix Secure Machine Translation kääntää sisällön helposti, nopeasti ja tietoturvallisesti. 

Odota hetki, käännämme tiedostosi!

spinner

Semantix Secure Machine Translation on erinomainen apuväline, kun deadline painaa päälle ja käännös on saatava nopeasti.

Secure MT -lisäosa on oikea valinta silloin, kun haluat ymmärtää, mistä vieraskielisessä tekstissä on kyse. Saitko sähköpostiviestin ulkomaiselta kollegalta, asiakkalta tai yhteistyökumppanilta? Ei hätää, Semantix Secure MT auttaa!

Kun aikataulu ratkaisee 

 Konekääntämisen avulla saa nopeasti käännöksen sisällöstä, josta on tärkeintä ymmärtää sen olennainen viesti – tällaisia ovat esimerkiksi esitykset ja muut sisäiseen käyttöön tarkoitetut luottamukselliset tiedot tai vaikkapa asiakasviestintä erilaisilla foorumeilla ja ilmoitustauluilla. Semantix Secure MT voi myös hyödyntää yrityksen omaa käännösmuistia, jolloin konekäännösten tarkkuus on vieläkin parempi. 

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!

Copy-Paste on taakse jäänyttä elämää 


Semantix Secure MT tekee käännöksen aina nopeasti riippumatta tekstin määrästä. Secure MT myös säilyttää alkuperäisen tekstin muotoilun, joten voit heittää hyvästit aikaa vievälle leikkaa–liimaa-työlle. 

Osa Semantix Language HUBia

Semantixin Secure MT -portaali on integroitu Language HUBin työkalupaneeliin. Intuitiivisen lisäosan avulla tietoturvallisen konekäännösprosessin hallinnointi on nopeaa ja vaivatonta. 

Valitset vain lähdekielen ja tarvittavat kohdekielet. Tämän jälkeen voit joko kopioida tekstin HUBin käyttöliittymään tai ladata järjestelmään kokonaisen tiedoston.

Miksi tietoturvallista konekääntämistä tarvitaan?

  • Jatkuvasti kiristyvät tietoturvavaatimukset ovat merkki siitä, että yritysten ja niiden asiakkaiden luottamuksellisten tietojen suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Semantixin ISO 27001 -sertifioidun Secure MT -lisäosan avulla voit olla varma, että konekäännösprosessisi on tietoturvavaatimusten mukainen.
  • Kun toimipisteitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on ympäri maailmaa ja tietoa tulvii koko ajan enemmän ja enemmän, Secure MT -ratkaisun avulla pysyt ajan tasalla omalla kielelläsi – tietoturvasta tinkimättä.