Käännökset käden ulottuvilla

 

Lisäosa: Memory Search

Hae käännöksiä…

Hyödynnä käännösmuistin edut

  • Varmista johdonmukaisuus
    Varmista viestinnän johdonmukaisuus hyödyntämällä aiempia käännöksiä.

  • Aina ajan tasalla

    Jokainen Semantixilta tilaamasi käännös päivitetään käännösmuistiin automaattisesti.

  • Kaikki käännökset aina käytettävissä

    Pilvipohjaisen ratkaisun ansiosta käännökset ovat kaikkien työntekijöiden saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Tehokkuutta käännösprosessiin

Memory Search -lisäosa on loistava apuväline silloin, kun käännät itse ja haluat varmistaa, että tärkeät alaan tai yritykseen liittyvät termit tulevat varmasti oikein. Ei ole yhdentekevää, miten tuotteiden tai palveluiden nimet kirjoitetaan tai millaisia ilmaisuja ja termejä alan teksteissä käytetään. Kun käytössäsi on automaattisesti päivittyvä termitietokanta, voit olla varma, että sinulla on terminologia aina hallussa.

Vain yhden klikkauksen päässä

Memory Search -lisäosa on integroitu suoraan Semantix Language HUBin työkalupaneeliin, josta sitä on helppo käyttää kääntämisen tukena.

Tehokkaat ja nopeat hakutoiminnot

Kehittynyt hakukoneemme hyödyntää uusinta hakuteknologiaa löytääkseen käännökset nopeasti ja helposti.

Aina käytettävissä

Pilvessä toimiva lisäosa on käytettävissä mistä tahansa. Näin käännöksissä käytetään johdonmukaisesti oikeita termejä joka puolella maailmaa.

Memory Search ja Term Base: vahvemmat yhdessä

 

Suurimman hyödyn Memory Search -lisäosasta saat, kun käytössäsi on myös Term Base -lisäosa. Yhdistämällä termit ja käännösmuistin varmistat, että brändisi kieliasiat ovat kerralla varmasti kunnossa.

Tutustu Term Base -lisäosaan

 

Jospa vielä varmistaisin…

Yhtenäisen terminologian ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää kansainvälisessä liiketoiminnassa. Hyväksyttyjen termien on oltava saatavilla nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa ja viivettä. Siksi olemmekin tehneet lisäosastamme mahdollisimman intuitiivisen ja käytännöllisen.

Lisäosa näyttää yhdellä haulla kaikki lauseet, joissa hakemaasi sanaa tai ilmausta on käytetty, riippumatta tietokannan suuruudesta tai siihen lisättyjen kielten määrästä.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!