Joskus odottaminen ei ole vaihtoehto…


Add-on: 1-Hour Express

Enintään 50 sanan käännökset tunnissa.

1-Hour Express -palvelu auttaa nopeasti

Semantixin 1-Hour Express -palvelu on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitset enintään 50 sanan käännöksen todella nopeasti. Lähetät vain tilauksen Internet-pohjaiseen tilausjärjestelmäämme ja saat ammattikääntäjän tekemän käännöksen 60 minuutissa. Mikäli yrityksellänne on käännösmuisti, käännös perustuu luonnollisesti siihen.

1-Hour Express -palvelu on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9–16. Palvelun piiriin kuuluvat kielet ovat englanti, saksa ja skandinaaviset kielet, ja se soveltuu useimmille tiedostomuodoille, kuten MS Office, IDML ja .txt.

Victory

Välittömään viestintään 

Semantixin 1-Hour Express -lisäohjelma auttaa, kun viesti on saatava liikkeelle laadukkaana ja nopeasti. Se on oikea työkalu esimerkiksi silloin, kun asiasi vaatii nopeaa reagointia Facebookin ja LinkedInin kautta tai käsillä on tärkeä viesti, joka on lähetettävä eri maiden toimipisteisiin mahdollisimman pian.

Asiantuntevaa pikapalvelua

  • Nopea ja helppo tilaus
    Valitse kieli, liitä teksti suoraan verkkosivulle ja viimeistele tilaus muutamalla klikkauksella.

  • Laadukas käännös supernopeasti
    Semantixin ammattikääntäjien verkosto on valmiina auttamaan, ja saat asiantuntevan ja laadukkaan käännöksen tunnin kuluessa.

 

1 hour express icon

1-Hour-palvelu käsiesi ulottuvilla

 

1-Hour Express -lisäohjelma on integroitu suoraan Semantixin Language HUBiin, joten sen käyttäminen sujuu saumattomasti kiireessäkin. Niinpä voit käätyä Semantixin Language HUBin puoleen aina riippumatta siitä, tarvitsetko käännöksen kokonaisesta käyttöoppaasta, verkkosivusta vai vain yhdestä lauseesta.

Tutustu Semantix Language HUBiin

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!