Käännösten hallinta suoraan yrityksen omasta järjestelmästä…

API

Toistuvaa toimivuutta.

API-rajapinnasta on hyötyä

 

  • Vakaa integrointi

    Semantixin API-rajapinta (Application Programming Interface) tarjoaa oikeat ohjelmointityökalut yrityksenne CMS- tai PIM-järjestelmien linkittämiseen suoraan Semantix Language HUBiin.

  • Nopeammin uusille markkinoille

    Räätälöidyn API-rajapinnan kautta käytettävä yksinkertainen ja hiottu käännösprosessi tuo yrityksen monikielisen sisällön yleisön saataville nopeammin.

  • Turvallinen tiedonsiirto

    Semantixin API-rajapinta käyttää sovellettavien standardien mukaista https-yhteyttä, joka takaa tietojen pysymisen salaisina. Käyttäjän salasana on suojattu Bcrypt Hashing Function -salauksella.

 

Link

Lisää tehokkuutta käännösprosesseihin

Kun käännösprosessi on tehokas, käännetyt sisällöt saadaan käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Semantixin helppokäyttöisen ja suorituskykyisen API-rajapinnan avulla organisaatioon on helppo luoda sen tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Language

Ajantasaiset kieliversiot nopeasti ja helposti

Valitse käännettävä sisältö ja lähetä tilaus suoraan Semantixin käännösportaaliin API-rajapinnan kautta.

Life ring

Semantix auttaa

API-rajapinnan mukana toimitetaan kattava ohjeistus, ja sen lisäksi osaava API-tiimimme on valmiina neuvomaan, mikäli rajapinnan käyttäminen herättää kysymyksiä.

Se on helppoa!

Semantixin API-lisäohjelma on täydellinen ratkaisu yrityskohtaisen käännösrajapinnan luomiseen. Sen avulla käännösten hallinnointi voidaan skaalata saumattomaksi osaksi organisaation käyttämää sovellusympäristöä. Koska rajapintaratkaisumme perustuu REST API -tekniikkaan, työntekijät voivat huoletta käyttää nykyisiä tai luoda uusia käännösrajapintoja ja kytkeä niitä Semantix Language HUBin käännösprosessiin. Täydellistä muokkautuvuutta!

Victory

Täydellinen käännösten hallinnointikokonaisuus

 

Semantix Language HUB ja sen jatkuvasti kasvava skaalautuvien lisäohjelmien tarjonta on helppokäyttöinen ratkaisu organisaation käännöstarpeiden kokonaishallintaan.

Tutustu Semantix Language HUBiin

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!