Kaikki käännöspalvelut samasta paikasta

Semantix Language HUB -portaalissa hallinnoit kätevästi kaikkia käännöstoimeksiantoja.

Varaa esittely

Kaikki tiedot samassa paikassa

Language HUB -portaalissa voit helposti tilata käännöksiä ja selata aktiivisia tilauksia, tilaushistoriaa tai muuta toimeksiantoihin liittyvää tilastotietoa.

Tärkeät tiedot aina mukana

Helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta voit tehdä uusia tilauksia ja seurata käynnissä olevia, tai vaikka tarkistaa yrityksesi termistöä, jotta oma viestintäsi on varmasti linjassa yrityksen brändin kanssa.

Mainitsimmeko jo kustannussäästöt?

Valitsemalla juuri tarpeesi mukaisen palvelun voit pienentää kustannuksia, lyhentää toimitusaikaa ja viedä brändisi maailmalle nopeammin.

Victory

Miten prosessi toimii

Tilaa käännös

Kun sisältö on valmis käännettäväksi, tilaa käännös tai pyydä tarjous. Jos tilaus on toistuva tai hyvin samanlainen kuin joku aiemmista, voit nopeuttaa prosessia käyttämällä tilausta uudelleen.

Käännösten reaaliaikainen seuranta

Voit seurata käännösprosessin etenemistä ja tiedät täsmälleen milloin käännös on valmis.

Kokonaiskuva yhdellä vilkaisulla

Language HUB -portaalissa saat nopeasti yleiskuvan käännöstoimeksiantojen lukumääristä ja kustannuksista.

Palvelu tarpeen mukaan

Tarvitsetko viimeisen päälle viilatun tekstin vai riittääkö, että sisältö on ymmärrettävää? Language HUB -portaalissa voit valita tilanteeseen parhaiten sopivan palvelun.

Lisäosat tarpeesi mukaan

Language HUB -portaalissa voit valita erilaisia täydentäviä lisäpalveluja. Tarjolla on lukuisia arkipäivääsi helpottavia palveluja, kuten tunnin pikakäännös kiireisille töille, tietoturvallinen konekäännös, ja paljon muuta.

Kädet

Miksi Language HUBin käyttö kannattaa?

Käännösten reaaliaikainen seuranta

  • Semantix Language HUB -portaalissa kaikki käännöstoimeksiantojesi tiedot ovat helposti nähtävissä yhdessä paikassa. Unohda sähköpostit ja excel-taulukot – tilaaminen ja seuranta hoituu näppärästi Language HUBissa.

Termistöt ja käännösmuistit helpottavat monikielistä arkea

  • Brändi on yrityksesi näyteikkuna maailmalle, ja sen on oltava yhdenmukainen kaikilla kielillä. Kun mobiililaitteessasi on Language HUB, brändin mukainen termistö on aina käytettävissäsi.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!