Seuraavan sukupolven sisällönhallintaa


Kokoa, käännä, hallitse ja jaa monikielinen sisältö helposti Copernicuksen avulla.

Varaa esittely

Copernicus – tulevaisuuden ratkaisu monikielisten resurssien hallintaan


Copernicus on kätevä työkalu organisaation monikielisen sisällön suuntaamiseen oikealla ja johdonmukaisella tavalla kaikille sidosryhmille niin organisaation sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Se auttaa tuottamaan oikeaa ja hyväksyttyä sisältöä sinne, missä sitä tarvitaan – keskitetysti!

Helppokäyttöinen


Valitse kielet, kirjoita sana ja paina Hae. Niin yksinkertaista, että sitä on vaikea olla käyttämättä!

API:lla vielä helpompaa


API-lisäosa mahdollistaa monikielisten tekstien kokoamisen, jakamisen ja julkaisemisen muiden järjestelmien kanssa.

Mielenrauhaa


Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että uusimmat julkaisut ovat täydessä iskussa, koska paikalliset markkinat ovat käyneet ne ennakkoon läpi.

Miten prosessi toimii

Ota monikielinen sisältö hallintaan


Missä on uusin termilista? Onkohan se siellä, mihin ne tuotetiedotkin tuli Excelissä talletettua? Onkohan se lopullinen hyväksytty versio? Hyvin tuttua monessa yrityksessä… Copernicus yksinkertaistaa monikielisten resurssien hallinnan ja auttaa varmistamaan, että viimeisin tieto on talletettu yhteen ja samaan paikkaan. Voit hakea uusimmat monikieliset sisältöversiot ja tarkistaa muutokset, hyväksynnät, luottamuksellisuustasot ja muut tärkeät asiat kaikilta markkinoilta ja kaikista kieliversioista.

Hallitse luottamuksellisuutta


Määritä, mitä monikielistä sisältöä kullekin sidosryhmälle voi ja pitää toimittaa. Kattavan käyttäjähallinnan, Active Directory -integraation ja luottamuksellisuustasojen avulla voit valita, kuka näkee mitäkin sisältöä ja milloin. Kaiken tämän ansiosta seuraavan kansainvälisen tuotelanseerauksen tiedot eivät päädy maailmalle hetkeäkään ennen kuin annat siihen luvan.

Käännä ja hyväksy


Aloita käännösprosessi yhdellä painikkeella. Valmiit käännökset tulevat Copernicukseen, jossa paikalliset markkinat voivat käydä hyväksymässä oman kieliversionsa. Sen jälkeen ne ovat virallisia versioita, valmiina organisaationne muiden tarvitsijoiden käyttöön eri kanavilla: sosiaalisessa mediassa, painotuotteina tai vaikkapa verkkokaupan tuotesivustolla.

Helppo ottaa käyttöön, ja vielä helpompi käyttää

Ensimmäinen tapaaminen

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet.

Copernicuksen määrittely

Määrittelemme Copernicuksen toiminnallisuuden vastaamaan organisaationne tarpeita. Autamme muodostamaan mahdolliset API-rajapinnat muihin järjestelmiin ja tuomme tietonne Copernicukseen.

Kokoonpanon testaaminen

Seuraavaksi saatte testata tarpeisiinne määritellyn Copernicus-työkalun toiminnallisuuden, mm. kategoriat, kentät, käyttöoikeudet ja luottamuksellisuustasot.

Käyttäjäkoulutus

Autamme kouluttamaan työntekijänne ja muut sidosryhmät tehokkaasti kunkin Copernicus-käyttäjäprofiilin mukaan.

Jatkuva käyttäjätuki

Semantixin asiakaspalvelu ja tekninen tuki ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiin, käynnistämään käännösprosessin ja auttamaan API-integraation tai ominaisuuden luomisessa.

Copernicus on neljännen sukupolven työkalu monikielisten sisältöjen hallintaan


Tiedämme, että kansainvälisten markkinoiden kasvua tukevat monikieliset sisällöt ovat organisaatiollenne tärkeitä. Tämän vuoksi pyrimme tarjoamaan käyttäjille aina mahdollisimman hyvän kokemuksen. Copernicusta on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jo pitkään. Järjestelmässä yhdistyvät vuosikymmenien kokemus termityöstä sekä asiakkaidemme näkemykset ja tarpeet. Tämä tekee Copernicuksesta ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen työkalun monikielisten resurssien hallintaan.

Monikielisyydellä hallinnalla on merkitystä

  • Vahva brändiviestintä perustuu kaikille markkinoille ja kaikille kielille yhteisiin, yhteneviin ja hyväksyttyihin termeihin, nimikkeisiin ja sisältöihin.

  • Monikielisen tiedon siirtäminen samaan paikkaan vähentää hallinta- ja päivityskustannuksia.

  • Kohdekielisen sisällön toimitus markkinoille nopeutuu, kun käännösprosessi liitetään suoraan monikielisten sisältöjen hallintajärjestelmään.

  • Lisäksi Copernicus mahdollistaa käyttäjien ja pääsyoikeuksien hallinnan yrityksenne omien Active Directory -protokollien avulla.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!