Verkkosivujen kääntäminen

Saatavuus ja helppo lähestyttävyys ovat avainasemassa, kun yritys haluaa myydä tuotteitaan tai palvelujaan ulkomaisilla markkinoilla. Tutkimusten mukaan vienti kasvaa 25 prosentilla, jos yritys käyttää viestinnässään kohderyhmän äidinkieltä. Tekstien käännättäminen on siis kannattava investointi. Me Semantixilla käännämme kotisivut, verkkosivut ja verkkosivustot ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Mitä verkkosivujen kääntäminen maksaa?

Kustannuksiin vaikuttavat seuraavat asiat:

  • Mille kielille verkkosivusto käännetään? 
  • Mitä verkkosivujen julkaisujärjestelmää (CMS) yrityksesi käyttää?
  • Kuinka paljon tekstiä on? Käännetäänkö vain yksittäinen sivu vai koko sivusto?

Mille kielille verkkosivusto kannattaa kääntää?

Nykyisen asiakaskuntasi käyttämien kielten lisäksi kannattaa katsoa myös tulevaisuuteen. Missä ovat tulevaisuuden asiakkaat? Vaikka yrityksesi ei vielä toimittaisi tuotteita tai palveluja johonkin maahan, verkkosivuston on hyvä olla saatavilla kyseisellä kielellä. Näin tuotteesi ovat helposti kohderyhmän saatavilla, ja yrityksesi voi nopeasti kartoittaa paikallisten markkinoiden myyntipotentiaalin. Tarjoamme käännöksiä kaikilla kielillä ja kaikille toimialoille.

Mitä verkkosivujen julkaisujärjestelmää yrityksesi käyttää?

Yrityksenne käyttämä verkkosivujen julkaisujärjestelmä on meille tärkeä tieto. Ratkaisujemme avulla käännettävät tekstit voidaan helposti viedä ulos järjestelmästä, ja valmiit käännökset voidaan tuoda takaisin järjestelmään. Meiltä löytyy ratkaisu suurimpiin julkaisujärjestelmiin kuten Episerveriin, SiteCoreen, AEM:ään, Umbracoon, Drupaliin ja WordPressiin. Riippumatta siitä mitä järjestelmää asiakas käyttää, pyrimme aina löytämään nopeimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Kuinka teksti eksportoidaan verkkosivustolta?

Useimmilla yrityksillä on oma ratkaisunsa siihen, kuinka kieliversiot viedään ulos verkkojulkaisutyökalusta (CMS) ja kuinka ne tuodaan sinne takaisin. Keskustele asiasta yrityksesi IT-vastaavan kanssa, koska asia on varmasti huomioitu CMS-järjestelmää valittaessa. Jos yritykselläsi ei ole työkalua tätä varten, meiltä löytyy ratkaisu suurimpiin verkkojulkaisutyökaluihin. Muiden järjestelmien kohdalla autamme mielellämme löytämään sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.  

Onko yrityksesi verkkosivusto Episerver-julkaisujärjestelmässä?

Siinä tapauksessa meiltä löytyy ratkaisu, jonka avulla sivuston kieliversioita voidaan hallita helposti, ja voit ostaa sen suoraan meiltä. Semantix Add-on -lisäosan avulla voit viedä ja tuoda tekstit vain muutamalla napsautuksella.

Kuinka verkkosivuston kieliversiot hakukoneoptimoidaan?

Jos sinulla ei ole vielä listaa yrityksesi hakukoneoptimoinnissa käytettävistä keskeisistä hakusanoista, kokoa ensin hakusanalista yrityksesi hakukoneoptimoinnista (SEO) vastaavan henkilön avustuksella. Kun olet laatinut hakusanalistan, toimita se meille käännettäväksi kielille, joille sivusto aiotaan kääntää. Kun lista on käännetty, pyydä yrityksesi SEO-vastaavaa tarkastamaan kunkin kielen hakusanat Googlessa. Sen jälkeen voit lähettää verkkosivuston tekstit meille käännettäväksi yhdessä kielikohtaisten hakusanojen kanssa. Kun käännös on valmis, sivun hakukonesijoitus voi alkaa nousta ja tuoda sivustolle lisää arvokasta liikennettä.

Miten voin ottaa yhteyttä?

Pyydä maksuton tarjous tai tilaa käännös alla olevien painikkeiden kautta. Voit myös jättää yhteystietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja autamme sinua löytämään vähiten aikaa vievän ja kustannustehokkaimman ratkaisun yrityksesi verkkosivuston kääntämiseen.

Miksi kannattaa valita Semantix?

Olemme Pohjoismaiden suurin kielipalveluyritys. Tässä muutama syy, miksi kannattaa valita meidät.

✔ Tarjoamme tyytyväisyystakuun.

✔ Toiminnallamme on ISO-sertifikaatti.

✔ Käännämme kaikkia kielipareja.

✔ Pystymme käsittelemään useimpia tiedostomuotoja, kuten HTML, XHTML, XML, XLIFF, JSON ja Properties.
✔ Meiltä saat auktorisoidun kääntäjän vahvistamat laillisesti pätevät käännökset.

✔ Kääntäjiämme sitoo salassapitosopimus.

✔ Tarjoamme pikatoimituksia.

✔ Tarjoamme integrointia ja teknisiä ratkaisuja käännösprosessien automatisointiin.

Verkkosivukäännöksissä suurimmat asiakasryhmämme ovat matkatoimistot, hotellit, pienet ja keskisuuret yritykset, monikansalliset yhtiöt ja verkkokauppasivustot.