Tietoturva

Erilaiset kyberuhat ovat nykyään yleisiä. Tämä asettaa suuria vaatimuksia sekä käytettävälle tekniikalle että työntekijöille. Kaikilta työprosesseihimme osallistuvilta vaaditaankin erityistä tietoisuutta tietoturva-asioista.

Salattu tiedonsiirto

Tiedostojen siirto tapahtuu turvallisen asiakasportaalimme kautta. Asiakkaanamme voit toimittaa tiedostosi meille suoraan asiakasportaalimme kautta. Kääntäjillämme on käytössään vastaava portaali käännösten toimittamista varten. Tietoliikenne kulkee salatun SSL-yhteyden kautta. Seuraamme tietoturvallisuuden kehitystä jatkuvasti turvataksemme kaiken meille taltioitavan tiedon. 

Henkilökohtaiset salassapitosopimukset

Eräs tärkeimmistä tietoturvaan vaikuttavista seikoista on se, miten tietojen kanssa tekemisissä olevat henkilöt käsittelevät tietoja. Koulutamme työntekijöitämme ja alihankkijoitamme säännöllisesti asiakkaiden tietojen turvalliseen käsittelyyn ja kehitämme jatkuvasti työtapojamme turvallisuutta. Kaikki Semantixin verkostossa työskentelevät ovat allekirjoittaneet henkilökohtaisen salassapitosopimuksen.

Korkea tekninen tietoturvataso

Tärkeimmät järjestelmämme on suojattu sähkökatkoilta tietojen säilymisen ja palvelujemme saatavuuden varmistamiseksi. Mikäli tietoturvavaatimuksesi ovat erityisen tiukat, kykenemme räätälöimään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tarvittaessa kääntäjämme tulevat työskentelemään sinun tiloihisi.