Turvallinen ja nopea automatisoitu käännöspalvelu

Secure MT on automatisoitu, tietoturvallinen käännöstyökalu, jolla voidaan turvallisesti kääntää luottamuksellisia tietoja. Käyttäjiä voi olla useita ja työkalu toimii monilla eri kielillä. 

Kiinnostuitko? Jätä tänne niin otamme sinuun yhteyttä. Haluatko lisätietoja turvallisesta konekääntämisestä? Jatka lukemista.

Mitä konekääntäminen tarkoittaa?

Konekääntämisen suosio kasvaa jatkuvasti, ja vuosien saatossa konekäännösten laatu on tasaisesti parantunut.

Konekääntäminen tarkoittaa yhden kielen kääntämistä automaattisesti toiselle kielelle. Konekääntämisen etu on nopeus: suuria tekstimassoja voidaan kääntää erittäin nopeasti ja säilyttää kuitenkin tekstin alkuperäinen muotoilu.

Mitä tarkoittaa tietoturvallinen konekääntäminen?

Tietoturvalliseen konekääntämiseen käytetään samaa konekäännösratkaisua kuin silloin, jos tilaat meiltä konekäännöksen. Tällöin konekääntäminen tapahtuu suljetussa järjestelmässä salatun yhteyden välityksellä. Tietoturvallinen konekääntäminen (Secure MT) on jatkuvasti yrityksesi henkilöstön käytettävissä oleva työkalu. 

Secure MT on tietoturvallinen vaihtoehto ilmaisohjelmille, ja erityisen suositeltava ratkaisu, jos arkaluontoisten tietojen kuten sähköpostiviestien ja sisäisten asiakirjojen kääntäminen on tarpeen usein. Miksi turvallinen konekäännöstyökalu on yrityksellesi kullanarvoinen? Lue lisää. 

Miksi arkaluontoisten tai luottamuksellisten tietojen kääntämiseen tarvitaan tietoturvallinen konekäännösratkaisu?

 Tietoturvaloukkauksia tapahtuu liike-elämässä jatkuvasti. Miksi? Kun käännös jostakin tekstistä tarvitaan nopeasti, netistä on helppo löytää nopea ja ilmainen käännöstyökalu. Usein tietoturvaloukkaukset tapahtuvat vahingossa. Ongelmia kuitenkin syntyy, jos luottamuksellista tietoa syötetään ilmaiseen verkkopohjaiseen konekäännöstyökaluun. Kun tiedot on syötetty avoimessa verkossa toimivaan konekääntimeen, ne ovat vapaasti kaikkien saatavilla.

Näin kävi esimerkiksi norjalaiselle monikansalliselle öljy-ja kaasuyhtiö Statoilille. Yhtiö oli käyttänyt ilmaista verkkopohjaista käännöstyökalua ja tietämättään vuotanut luottamuksellisia tietoja. Luottamukselliset tiedot löytyivät millä tahansa hakukoneella tietyillä hakusanoilla. Tuskin haluat ottaa sitä riskiä, että oman yrityksesi tai asiakasyrityksesi tiedot päätyisivät kaikkien nähtäville?  Lue lisää suojaamattomien verkkopohjaisten käännöstyökalujen käytön vaaroista.

Varmista, että työntekijöilläsi on käytettävissään turvallinen käännöstyökalu.

Tietoturvaloukkausten yleisin syy on se, että yritykset eivät tarjoa työntekijöilleen parempaa vaihtoehtoa. Miten yritykset voivat välttää tietoturvaloukkaukset? Henkilöstölle on kerrottava, että ilmaisten käännöstyökalujen käyttö yrityksen tarkoituksia varten ei ole sallittua. Ilmaisten verkkopohjaisten käännöstyökalujen käytön estämistä voi myös harkita. Tämä vaihtoehto on kuitenkin hankala ilmaisten käännöstyökalujen suuren lukumäärän vuoksi.

Jos haluat välttää tietoturvaloukkaukset, kiellä henkilöstöä käyttämästä ilmaisia nettiohjelmia, jotka tallentavat ja käsittelevät yritystietoa. Anna sen sijaan henkilöstön käyttöön turvallinen käännöstyökalu, jossa kääntäminen tapahtuu suljetussa järjestelmässä salatun yhteyden (SSL) kautta.

Milloin kannattaa käyttää Secure MT -työkalua?

Tietoturvallinen konekäännös on erinomainen ratkaisu silloin, kun suuri määrä aineistoa on käännettävä hyvin nopeasti. Lisäksi sen avulla vältetään tietoturvaloukkaukset ja säästetään aikaa ja rahaa. Secure MT tuottaa nopeasti ymmärrettävän käännöksen oppaista, sähköpostiviesteistä, hankinta-asiakirjoista ja sisäisistä asiakirjoista. Suojatun yhteyden ansiosta ratkaisu soveltuu myös luottamuksellisten tietojen käsittelyyn. 

Palvelussa on mahdollista seurata ja raportoida esimerkiksi käytettyjä kielipareja ja käännettyjen sanojen määrää. Secure MT voidaan "kouluttaa" tietyn toimialan, organisaation tai aihepiirin tarpeisiin. Näin käännösten laatu ja tarkkuus paranee.

Hyödyt

Joustavuus

Yksinkertainen ja joustava palvelu voidaan helposti mukauttaa yrityksesi käännöstarpeita vastaavaksi.

Nopeus
Lyhyt toimitusaika: käännös palautuu asiakkaalle lähes välittömästi.

Muuttumaton ulkoasu
Käännetyt tiedostot palautetaan alkuperäisessä ulkoasussaan Semantixin käyttöliittymän kautta.

Turvallisuus
Tiedot siirtyvät suojatun HTTPS-yhteyden kautta. Salattu tiedonsiirto. Tiedostoja tai tekstejä ei tallenneta.