Lisäosa WordPress-verkkosivujen kääntämiseen

Yrityksen verkkosivuston kääntäminen on kustannustehokkain tapa päästä uusille markkinoille, mutta verkkosivujen kaikkien kieliversioiden pitäminen ajan tasalla voi olla vaativa ja aikaa vievä tehtävä. Helppokäyttöisen WordPress-lisäosan avulla sivujen kääntäminen käy kätevästi, ja sivustosi kävijämäärät lähtevät nousuun.

Kiinnostuitko? Täytä oheiseen yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Epäilyttääkö lisäosan hankkiminen? Lue lisää käännöstyökalumme tarjoamista mahdollisuuksista.

Monikielisten kotisivujen luominen WordPressillä

WordPress on verkkosivujen luomiseen tarkoitettu avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WordPressilla tehtyjä sivustoja on maailmassa miljoonia, esimerkiksi yrityssivustoja ja blogeja. WordPress ei ole oletusarvoisesti monikielinen, mutta se tukee lisäosia. Semantixin lisäosan avulla monikielisen sisällön luominen ja päivittäminen verkkosivustolle on helppoa ja kätevää. Käännösratkaisumme sisältää WordPress-alustaan integroidun lisäosan. 

Lisäosan avulla voit helposti lähettää koko verkkosivustosi tai osan siitä käännettäväksi suoraan WordPressistä, vain muutamalla napsautuksella. Semantixin ratkaisulla yrityksen sisällönhallintajärjestelmä (CMS) integroidaan saumattomasti käännösprosessiin. Jätä käännösprosessi meidän huoleksemme ja keskity itse omaan ydintoimintaasi. Säästät aikaa ja rahaa.

Monikielisen verkkosivuston rakennuspalikat: WPML

Semantix on WPML:n (WordPress Multilingual) virallinen yhteistyökumppani. WPML on WordPress-yhteensopiva lisäosa, jolla sivustosta voi tehdä monikielisen. WPML:n avulla WordPress-julkaisuohjelmassa tehdyt sivut on helppo kääntää. Kun luot monikielisen verkkosivuston WPML:llä ja hyödynnät Semantixin, kääntäjämme ovat käytettävissäsi saman tien! 

Meiltä saat käännökset yli 170 kielelle. Kun käännösten hallinta hoituu automaattisesti, sinulle jää aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Ansiosta käännökset hoituvat WordPress-ympäristössä näppärästi ja luotettavasti. 

Kannattaako monikielisen WordPress-verkkosivuston luominen?

Oletko huomannut, että kaikilla globaaleilla brändeillä on monikieliset kotisivut? Jos yritykselläsi on kansainvälinen, muuta kuin englantia äidinkielenään puhuva kohdeyleisö, kotisivut on syytä olla myös kohderyhmän kielillä. Monikielinen verkkosivusto tai verkkokauppa on yritykselle kilpailuvaltti. 

Onneksi meidän vinkeillämme voit luoda monikieliset kotisivut ilman valtavia kustannuksia ja ajankäyttöä. Semantixin lisäosalla saat tarvitsemasi sivut nopeasti, helposti ja edullisesti. 

Mitä hyötyä on verkkosivuston kääntämiseen tarkoitetusta lisäosasta?

Verkkosivuston kääntämiseen liittyy yleensä paljon hallinnollista työtä: käännettävien tekstien kerääminen, sopivan käännöstiimin kokoaminen, käännöstoimeksiantojen koordinointi, käännösten tarkistus ja korjaus, ja hyväksytyn käännöksen vieminen oikeaan paikkaan sivustolla. WPML-ratkaisun ansiosta kaikki tämä hoituu automaattisesti.

Asenna lisäosa ja lähetä haluamasi teksti käännettäväksi suoraan WordPressin ohjausnäkymästä, olipa tekstiä vain yksi rivi tai tuhansia sanoja. Kun käännökset ovat valmiit, tiedostot palautetaan automaattisesti oikeisiin paikkoihin sisällönhallintajärjestelmässä. Lisäosa etsii automaattisesti valmiit käännökset, ja ne voidaan julkaista automaattisesti tai tehtävä voidaan jättää yrityksenne sisältövastaavien hoidettavaksi. Automaatio vähentää yrityksessänne tehtävää hallinnollista työtä ja integrointi nopeuttaa työnkulkua. 

Miksi lisäosan hankkiminen käännösprojekteja varten kannattaa?

Tarvitsetko käännöstyökalun, mutta ammattimaiseen ratkaisuun investoiminen arveluttaa? Kansainvälisen toiminnan haasteisiin kuuluu luonteva viestintä monella kielellä. Sivuston päivittäminen kaikilla kielillä voi kuitenkin olla melkoinen urakka. Voit tietenkin käyttää sivustollasi jotain yksinkertaista ilmaista käännösohjelmaa, mutta tällaiset työkalut ovat kaikkea muuta kuin täydellisiä, ja niiden käyttö yrityssivuilla on erittäin epäammattimaista.

Kun haluat varmasti laadukkaan lopputuloksen, tarvitset ihmiskääntäjän. Kun asennat sivustollesi Semantixin lisäosan, osaavat ammattikääntäjät ovat käytettävissäsi vain muutamalla napsautuksella. Jos teet kaikki hallinnolliset työt itse, sinulle jää vähemmän aikaa keskittyä varsinaisiin tehtäviisi. Jätä käännösprosessi ammattilaisille ̶ säästät aikaa ja rahaa. 

WordPress-järjestelmään tarkoitetun WPML-ratkaisun hyödyt

- Parempi kokonaiskuva, käännöstyön etenemistä voi seurata reaaliajassa

- Lisäosalla muodostetaan automaattisesti suora yhteys WPML:n ja Semantixin välille

- Kätevää ja kustannustehokasta

- Sujuva käännösprosessi, joka sisältää myös metatietojen hallinnan

- Yhdenmukaiset käännökset

- Julkaiseminen automaattisesti tai manuaalisesti

- Muokattavat oletusasetukset

- Tuottavuus paranee ja monikielisen sisällön määrä kasvaa

- Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) paranee kun resursseja vapautuu ja kustannukset pienenevät

- Tiedostojen manuaaliseen kopioimiseen, siirtämiseen ja lataamiseen liittyvien virheiden todennäköisyys pienenee

- Käännöksen voi tilata milloin vain

- Helppo asennus ja päivittäminen

- Parhaat kääntäjät ovat käytettävissä ilman turhia viiveitä

Asennus, käyttöönotto ja käyttäjätuki

Semantix on WPML:n virallinen yhteistyökumppani, joten käyttäjätuki tulee suoraan WPML:ltä.

Olemme aina asiakkaidemme apuna. Olipa kyseessä API-ratkaisun tai lisäosan käyttöönotto, modulien asennus ja konfigurointi, tai tekninen käyttäjätuki, meiltä voi aina pyytää apua. Autamme käyttäjiä kaikin tavoin saamaan tarvitsemaansa tukea.