API-lisäosa Episerver-verkkosivujen kääntämiseen

Yrityksen verkkosivuston kääntäminen on kustannustehokkain tapa päästä uusille markkinoille, mutta verkkosivujen kaikkien kieliversioiden pitäminen ajan tasalla voi olla vaativa ja aikaa vievä tehtävä. Ratkaisu ongelmaan on Semantixin AutoConnect-ratkaisu! Helppokäyttöisen Episerver-lisäosan avulla sivujen kääntäminen käy kätevästi, ja sivustosi kävijämäärät lähtevät nousuun.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi tänne niin otamme sinuun yhteyttä. Epäilyttääkö lisäosan hankkiminen? Lue lisää käännöstyökalumme tarjoamista mahdollisuuksista.

EPiServer-lisäosa helpottaa sisällön kääntämistä

EPiServer on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jota monet brändit käyttävät sisällön, verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin hallintaan. Valitettavasti Episerveriin ei ole saatavilla valmista lisäosaa monikielisen sisällön tuottamiseen, mutta ei hätää - meillä on siihen ratkaisu! Tarjoamme sinulle helpon ja kätevän työkalun monikielisen verkkosivuston luomiseen.

Kehittämämme API-ratkaisu on lisäosa, joka integroidaan yrityksesi Episerver-alustaan. Lisäosan avulla voit helposti lähettää koko verkkosivustosi tai osan siitä käännettäväksi suoraan Episerveriltä, vain muutamalla napsautuksella. Semantixin ratkaisulla yrityksen sisällönhallintajärjestelmä (CMS) integroidaan saumattomasti käännösprosessiin. Kun käännösten hallinta hoituu automaattisesti, sinulle jää aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. 

Kannattaako monikielisen Episerver-verkkosivuston luominen?


Oletko huomannut, että kaikilla globaaleilla brändeillä on monikieliset kotisivut? Jos yritykselläsi on kansainvälinen, muuta kuin englantia äidinkielenään puhuva kohdeyleisö, kotisivut on syytä olla myös kohderyhmän kielillä. Monikielinen verkkosivusto tai verkkokauppa on yritykselle kilpailuvaltti. Sivuston päivittäminen kaikilla kielillä voi kuitenkin olla melkoinen urakka. Onneksi meidän vinkeillämme voit luoda monikieliset kotisivut ilman valtavia kustannuksia ja ajankäyttöä. 

Semantixin Episerver-lisäosalla saat tarvitsemasi sivut nopeasti, helposti ja edullisesti. Voit päivittää sisältöä niin monella kielellä kuin haluat, ja osaavat kääntäjät ovat nopeasti saatavilla. Meiltä saat käännökset yli 170 kielelle.

Miksi sisällönhallintajärjestelmään liitettävä lisäosa on hyvä investointi?


Tarvitsetko käännöstyökalun, mutta ammattikäyttöön tarkoitetun sovellusliittymäratkaisun hankkiminen mietityttää? Pohdi asiaa näiden kysymysten kautta: 1. Haluatko, että viestisi ja tarjoomasi avautuvat sivustovierailijalle välittömästi? 2. Haluatko rakentaa vahvan brändin ja vaikuttaa luotettavalta? 

Jos vastasit kyllä, haluat varmasti panostaa käännöksen laatuun. On toki olemassa helppokäyttöisiä ilmaisia ohjelmia, joilla käännös voidaan sivustollasi tuottaa vierailijalle saman tien. Nämä työkalut ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin täydellisiä, ja niiden käyttö yrityssivustolla ei anna kovin ammattimaista vaikutelmaa. Tutkimusten mukaan kielivirheillä on haitallinen vaikutus yrityksen brändikuvaan ja koettuun luotettavuuteen. Ammattikääntäjän tekemän käännöksen laatuun voit luottaa. Tarjoamamme Episerver-lisäosan avulla parhaat kääntäjät ovat kätesi ulottuvilla nopeasti ja vaivattomasti.

Miten sovellusliittymä toimii?

Monikieliselle verkkosivustolle tarvittavien käännösten hallinnointi voi olla raskasta ja aikaa vievää. Pelkästään sisällön luominen ja päivittäminen on jo mittava tehtävä, ja kun siihen lisätään sopivan käännöstiimin kokoaminen, tehtävien koordinointi, tarkistus, korjaus ja viimein hyväksytyn tekstin vieminen kaikkiin verkkosivun kieliversioihin, ei aikaa juuri jää tärkeimpään tehtävään: loistavan sisällön luomiseen. 

Käännösprosessiin suunniteltu Episerver-lisäosa säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, koska se kopioi käännettävät tekstit ja vie lopulliset käännökset takaisin paikoilleen puolestasi. Episerver-käyttöliittymässä voit lähettää kokonaisen verkkosivuston tai osia siitä suoraan kääntäjille. Kun käännökset ovat valmiit, tiedostot palautetaan automaattisesti oikeisiin paikkoihin sisällönhallintajärjestelmässä. Jätä käännösprosessi ammattilaisille ̶ säästät aikaa ja rahaa.

Autoconnect-lisäosan hyödyt


- Parempi kokonaiskuva, käännöstyön etenemistä voi seurata reaaliajassa

- Lisäosa on saatavilla Episerverissä, joten erillistä ohjelmaa ei tarvita

- Lisäosalla muodostetaan automaattinen yhteys yrityksesi Episerveristä Semantixiin

- Kätevä ja kustannustehokas ratkaisu

- Sujuva käännösprosessi, joka sisältää myös metatietojen hallinnan

- Yhdenmukaiset käännökset

- Tuottavuus paranee ja monikielisen sisällön määrä kasvaa

- Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) paranee kun resursseja vapautuu ja kustannukset pienenevät

- Tiedostojen manuaaliseen kopioimiseen, siirtämiseen ja lataamiseen liittyvien virheiden todennäköisyys pienenee

- Käännöksen voi tilata milloin vain

- Helppo asennus ja päivittäminen

- Parhaat kääntäjät ovat käytettävissä ilman turhia viiveitä

 

Asennus, käyttöönotto ja käyttäjätuki

Olemme aina asiakkaidemme apuna. Olipa kyseessä API-ratkaisun tai lisäosan käyttöönotto, modulien asennus ja konfigurointi, tai tekninen käyttäjätuki, meiltä voi aina pyytää apua. 

Tuemme: Episerver CMS & Episerver Commerce. Lisäosa päivitetään jatkuvasti Episerverin uusimpaan versioon, ja asiakas hallinnoi päivityksiä.