Automatisoitu käännös

Monikielisen sisällön päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Olemme kehittäneet käännösprosessiin helppokäyttöisen sovellusliittymän, jonka avulla monikielisen sisällön julkaiseminen ja ylläpito on helppoa, ja se tapahtuu omassa tutussa julkaisuympäristössä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Mietitkö API-ratkaisun tarpeellisuutta? Lue lisää tavoista, joilla automatisoidut ratkaisut helpottavat ja tehostavat sisällön päivittämistä.

Lisäosaratkaisut helpottavat työpäivääsi

Pitäisikö yrityksesi kotisivut kääntää? Olemme kehittäneet tarkoitukseen kätevän lisäosan! Me Semantixilla olemme sitä mieltä, että käännösten tilaamisen ja monikielisten kotisivujen päivittämisen pitäisi olla helppoa.

Järjestelmäintegraatio automatisoi käännösten hallinnan. Verkkokauppa-alustaan tai sisällönjulkaisujärjestelmään liitettävien sovellusliittymä- ja lisäosaratkaisujen ansiosta voit helposti ja nopeasti lähettää tekstit käännettäväksi, noutaa valmiit käännökset, ja julkaista sisältöä.

Laajassa kumppaniverkostossamme on yli 3000 kääntäjää, joten löydämme varmasti sopivan kääntäjän jokaiseen kieliyhdistelmään ja kaikille toimialoille.

Ei enää kopioimista ja liittämistä

Verkkosivuston pitäminen ajan tasalla eri kielillä voi olla haastavaa, ja virheiden mahdollisuus kasvaa tiedostonsiirrossa ja FTP-latauksissa.

Semantixin lisäosaratkaisulla yrityksen sisällönhallintajärjestelmä (CMS) integroidaan saumattomasti käännösprosessiin. Kansainväliseen toimintaan liittyy usein suuriakin haasteita, ja niistä on pystyttävä viestimään nopeasti monella kielellä.

Saumattoman integraation edut

 • Parempi kokonaiskuva
  Käännöstyön etenemistä voi seurata reaaliajassa. 
 • Kätevä ja kustannustehokas
  Ei enää tiedostojen manuaalista kopioimista. Myös metatietoja voidaan hallita.

 • Voit muokata asetuksia
  Valitse joko automaattinen tai manuaalinen julkaisu, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi.

 • Käännösten yhdenmukaisuus
  Nykyaikaisilla työkaluilla varmistetaan aiempien käännösten hyödyntäminen.

Asennus, käyttöönotto ja käyttäjätuki

Olemme aina asiakkaidemme apuna. Olipa kyseessä API:n/lisäosan käyttöönotto, modulien asennus ja konfigurointi, tai tekninen käyttäjätuki, meiltä voi aina pyytää apua. 

Tuemme: Episerver CMS & Episerver Commerce. Lisäosa päivitetään jatkuvasti Episerverin uusimpaan versioon, ja asiakas hallinnoi päivityksiä.

Semantix on WPML:n virallinen yhteistyökumppani, ja tukea on saatavilla suoraan WPML:stä.  Myös Semantix on jatkuvasti käytettävissänne, ja autamme teitä kaikin tavoin saamaan tarvitsemaanne tukea.

Kiinnostuitko? Varaa ilmainen esittely jo tänään!