Mikä on Semantix Episerver Add-on?

Yrityksen kasvaessa verkkosivuston kieliversioita on voitava hallita entistä tehokkaammin. Verkkosivustolle on pystyttävä lisäämään nopeasti uusia kieliversioita, ja jos tekstiä muutetaan, verkkosivuston kaikki kieliversiot täytyy päivittää. Semantix Episerver Add-on helpottaa selvästi niin päivityksiä kuin uusien kieliversioiden lisäämistä sivustolle.

Kuinka Semantix Episerver Add-on toimii?

Semantix Episerver Add-onissa voit valita, mitkä verkkosivuston sivut käännetään. Muutamalla napsautuksella viet valittujen sivujen tekstin xml-tiedostoksi, jonka voit sitten lähettää Semantixille käännettäväksi.

Kun käännös on valmis, voit tuoda käännetyt sivut ja lohkot sivustolle muutamalla napsautuksella. Näin sivut ja lohkot asettuvat sivustolla oikeille paikoilleen ja sivuston typografia säilyy muuttumattomana.

Kuinka paljon aikaa Semantix Episerver Add-on säästää?

Sinun ei tarvitse leikata ja liimata tekstejä tekstiasiakirjassa kääntämistä varten, joten säästät paljon aikaa jo ennen kääntämisen aloittamista. Säästät aikaa myös käännöksen valmistuttua, sillä myös silloin voit jättää leikkaa ja liimaa -vaiheen väliin.

Kuinka verkkosivuston käännökset vaikuttavat Googlen hakutulosten järjestykseen?

Käännetty sivusto sijoitetaan korkeammalle Googlen hakutuloksissa. Lisäksi sivusto näkyy Googlen hakutuloksissa maissa, joissa puhutaan kyseistä kieltä.

Miten voin tilata Semantix Episerver Add-on -esittelyn?

Napsauta alla olevaa painiketta ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme Semantix Episerver Add-onin esittelystä.