Käännöstoimisto Semantix – avain onnistuneeseen liiketoimintaan

Laadukkaalla monikielisellä viestinnällä voit tehostaa yrityksesi tavoitettavuutta, viestintää ja liiketoimintaa. Tutkimusten mukaan kohderyhmäsi kielellä viestiminen voi kasvattaa myyntiä jopa 25 prosenttia. Tarjoamme laadukkaita monikielisen viestinnän ratkaisuja lyhyelläkin varoitusajalla ja kilpailukykyiseen hintaan. Pohjoismaiden suurimpana käännöstoimistona meillä on erittäin laaja kääntäjäverkosto, josta löytyy jokaiselle erikoisalalle osaava kääntäjä.

Eikö olisi hienoa, jos voisit tilata käännöksen suoraan käyttämästäsi järjestelmästä?


Meillä on ratkaisu, jolla se onnistuu. AutoConnect-ratkaisut integroidaan sisällöntuotanto- tai tuotetiedonhallintajärjestelmääsi. Niiden avulla voit tilata käännöksiä nopeammin ja turvallisemmin kuin koskaan aikaisemmin, eikä aikaa hukkaannu kopioimiseen tai tiedostomuotojen kanssa näpertelyyn. 

Tilaa käännös verkossa

Toimeksiantojen hallinnoiminen verkossa kannattaa monestakin syystä. Voit hallinnoida toimeksiantoja helpommin ja turvallisemmin, ja pysyt aina ajan tasalla. Täytä oheinen lomake niin saat paluupostissa kirjautumistunnukset asiakasportaaliin.

Ota monikielinen sisältö hallintaan

Missä on uusin termilista? Onkohan se siellä, mihin ne tuotetiedotkin tuli Excelissä talletettua? Onkohan se lopullinen hyväksytty versio? Hyvin tuttua monessa yrityksessä... ...ennen Copernicusta. Copernicus on Semantixin työkalu, joka yksinkertaistaa monikielisten resurssien hallinnan ja auttaa varmistamaan, että viimeisin tieto on talletettu yhteen ja samaan paikkaan.

Copernicus auttaa myös rajaamaan monikielisen sisällön jakelua eri sidosryhmille. Lisäksi voit käynnistää käännösprosesseja pelkällä painikkeen painalluksella.