Käännöstoimisto Semantix – avain onnistuneeseen liiketoimintaan

Laadukkaalla monikielisellä viestinnällä voit tehostaa yrityksesi tavoitettavuutta, viestintää ja liiketoimintaa. Tutkimusten mukaan kohderyhmäsi kielellä viestiminen voi kasvattaa myyntiä jopa 25 prosenttia. Tarjoamme laadukkaita monikielisen viestinnän ratkaisuja lyhyelläkin varoitusajalla ja kilpailukykyiseen hintaan. Pohjoismaiden suurimpana käännöstoimistona meillä on erittäin laaja kääntäjäverkosto, josta löytyy jokaiselle erikoisalalle osaava kääntäjä.

Eikö olisi hienoa, jos voisit tilata käännöksen suoraan käyttämästäsi järjestelmästä?

Meillä on ratkaisu, jolla se onnistuu. AutoConnect-ratkaisut integroidaan sisällöntuotanto- tai tuotetiedonhallintajärjestelmääsi. Niiden avulla voit tilata käännöksiä nopeammin ja turvallisemmin kuin koskaan aikaisemmin, eikä aikaa hukkaannu kopioimiseen tai tiedostomuotojen kanssa näpertelyyn. Valitse alla olevista järjestelmistä sopivin ja lue lisää.

AutoConnect for Episerver

AutoConnect Paligo

AutoConnect InRiver

AutoConnect WordPress

Tilaa käännös verkossa

Toimeksiantojen hallinnoiminen verkossa kannattaa monestakin syystä. Voit hallinnoida toimeksiantoja helpommin ja turvallisemmin, ja pysyt aina ajan tasalla. Täytä oheinen lomake niin saat paluupostissa kirjautumistunnukset asiakasportaaliin.

Tilaa käännös verkossa