AutoConnect for inRiver PIM: tuotteet nopeammin uusille markkinoille

AutoConnect for inRiver PIM: tuotteet nopeammin uusille markkinoille

Sähköisen kaupankäynnin maailmassa kaikki toimii nopeasti: tilaaminen, tilauksen vahvistaminen ja laskuttaminen. Myös tuotetietojen päivittämisen ja uusien tuotteiden lanseeraamisen on tapahduttava nopeasti. Tuotetietojen päivittäminen usealla kielellä ja tuotteiden tuominen uusille markkinoille uudella kielellä saattaa olla työteliäs ja aikaa vievä prosessi – tai sitten ei. Instant Connectin avulla homma sujuu nopeasti ja näppärästi.

Julkaistu 14.6.2017

InRiver PIM ja InstantConnect – mihin niitä tarvitaan?

 

Tuotetiedonhallintajärjestelmän (product information management, PIM) avulla tuotetietoa tuottavan yrityksen prosessit voidaan keskittää siten, että kaikki tieto löytyy yhdestä tietokannasta. Uusien myyntikanavien integrointi on edullisempaa, kun tieto ei ole hajallaan eri järjestelmissä vaan löytyy kätevästi yhdestä paikasta. Myyntikanavia ovat esimerkiksi verkkokaupat, tuoteluettelot, postitse tai sähköpostitse lähetettävät uutiskirjeet, ja mainosjulisteet.

InRiver on tuotetiedonhallintajärjestelmien pohjoismainen markkinajohtaja. Yrityksen järjestelmä on nimeltään inRiver PIM.

InstantConnect on Semantixin kehittämä inRiver PIM -järjestelmän lisäosa, joka automatisoi käännettävän aineiston tuomisen asiakkaan järjestelmästä ja valmiin käännöksen viemisen takaisin asiakkaan PIM-järjestelmiin.

Mitä hyötyä InstantConnectista on?

InstantConnectin avulla tuotetiedot voidaan kääntää ja julkaista eri kielillä yhtä aikaa, joten se nopeuttaa uusien tuotteiden lanseeraamista ja mahdollistaa lanseerauksen kaikilla markkinoilla samanaikaisesti. Pääset myös eroon työläästä ja aikaa vievästä leikkaa ja liimaa -vaiheesta. InstantConnect vie käännettävät tekstit suoraan käännettäväksi ja tuo valmiit tekstit takaisin PIM-järjestelmään. Voit myös seurata työn etenemistä ja olla yhteydessä kääntäjään. Voit esimerkiksi lähettää kääntäjille palautetta tehdystä työstä.

Miten InstantConnect toteutetaan?

InstantConnect inRiver PIM asennetaan yhteistyössä asiakkaan IT-henkilöstön kanssa tai asiakkaan oman inRiver-ratkaisukumppanin kanssa. Pilvipalvelussa toimiva työkalu tukee InRiver PIM 6.3 -versiota.

Jos haluat itse nähdä miten homma toimii, ota yhteyttä tai sovi henkilökohtaisesta tapaamisesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovi esittely!

Viimeisimmät blogipostaukset