Ensivaikutelma Semantixista

Ensivaikutelma Semantixista

Aloitin viime viikolla Account Managerina käännöstoimisto Semantixilla ja odotukset ovat korkealla sekä yrityksen että itseni suhteen. Ensivaikutelma oli ainakin lupaava!

Julkaistu 15.11.2017

Day 1 @Semantix. Kahvia? Ei kiitti, koitan pärjäillä ilman.

Day 2. Ai teillä on joku super-kahvikone? Se jauhaa kahvin siis kahvipavuista? Vau. Kait sitä voisi testata.

Ja niin se loppuviikko menikin sitten pari kuppia päivässä siemaillen. Super-koneesta löytyy espressoa ja kahvia maidolla tai ilman sekä lattea kylmänä ja kuumana. Hifistely kieltämättä sopii kaltaiselleni kaffen vieroksujalle. Uudet rutiinit ja intensiivinen ensimmäinen viikko vaativatkin hieman dopingia, että sain homman käyntiin! Vähennystavoitteita on kuitenkin asetettava tuleville viikoille, heh.

Heti ensimmäisenä päivänä huomasin, että Semantixilla työpöydillä kasvaa hedelmiä.Se on sitä innovointia, ajattelin. Siihen ei oltu kuitenkaan vielä menty, vaan kolme kertaa viikossa firma tarjoaa hedelmän per nuppi. Jälleen vau, kiitti. Banaanit menevät sitten ekana, että kannattaa olla kärppänä. Ma, ke ja pe alkavatkin keittiön kautta.

Puitteet ovat siis kunnossa. Parasta on kuitenkin se, että hommat lähtivät käyntiin samalla vauhdilla kuin kesä loppuu. Koulutusta koulutuksen perään ja jo alkuviikosta pääsin tiettyihin rutiineihin kiinni. Mahtavaa, ettei tarvitse miettiä, mitä seuraavana päivänä olikaan tarkoitus tehdä. Työympäristökin on miellyttävä. Semantixin toimipiste sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Vallilassa, josta pääsee kätevästi lukuisiin rafloihin lounastauolla. Avokonttori takaa nimensä mukaisesti avoimen ja vuorovaikutteisen työtilan, mutta melu ei kuitenkaan häiritse kokoustilojen runsaan määrän takia. Täällä on siten vaivatonta kysyä, ja kysymyksiähän riittää. Raksuttelen niitä kuitenkin parhaani mukaan päässäni. Muutenkin työkaverit ovat olleet todella vastaanottavaisia, auttavaisia ja mukavia.

Tapahtumiakin riittää. Kuvaavaa on, että heti ensimmäisessä sähköpostissani kyseltiin biisitoiveita pikkujouluihin. 

Ensimmäinen blogipostaus taitaakin olla finito ja nyt on aika naattia päivän ainokainen kaffe!

Viimeisimmät blogipostaukset