Samuli Tuohilampi

Samuli Tuohilampi

Account Manager

Samuli Tuohilampi tarjoaa käännöspalveluita yritysasiakkaille Account Managerina. Hän on koulutukseltaan myyntiin ja markkinointiin suuntautunut tradenomi. Onnistuneiden asiakaskokemusten luominen on hänen intohimonsa.

Kaikki tekstit kirjoittajalta Samuli Tuohilampi

Työturvallisuus on keskeinen teema suurilla rakennustyömailla, joilla työskentelee eri kieliä puhuvia työntekijöitä. Turvallisuusohjeet onkin laadittava huolella ja pidettävä ajan tasalla. Myös kattavasta perehdytyksestä on huolehdittava, jotta ohjeet ymmärretään ja niitä noudatetaan. Monikielisillä työmailla ohjeiden kääntäminen on järkevä investointi työturvallisuuden parantamiseen.

Vantaa 16,6 %, Espoo 15,2 %, Helsinki 14,7 %, Turku 10,6 %. Ei, kyseessä ei ole sateettomien päivien osuus kesästä, vaan vieraskielisten asukkaiden osuus kyseisten kaupunkien väestön määrästä vuonna 2016, kertoo Tilastokeskus[1]. Ja prosentuaalinen osuus kasvaa, nopeasti. Jääkö tämä kasvava kohderyhmä sinun yritykseltäsi tavoittamatta?

Aloitin viime viikolla Account Managerina käännöstoimisto Semantixilla ja odotukset ovat korkealla sekä yrityksen että itseni suhteen. Ensivaikutelma oli ainakin lupaava!