Semantixista Kääntäjät ilman rajoja -järjestön platinasponsori

Semantix on nyt Kääntäjät ilman rajoja -järjestön platinasponsori. Semantix on jo usean vuoden ajan tukenut työtä, joka on linjassa yhtiön arvojen ja mission kanssa.

Kääntäjät ilman rajoja (Translators without Borders, TWB) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa kieli- ja käännöspalveluja avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille maailmanlaajuisesti. Semantix on ollut mukana tukemassa TWB:n työtä vuodesta 2012 ja on siten yksi sen pitkäaikaisimmista sponsoreista. Päätimme hiljattain päivittää jäsenyytemme kultatasosta platinatasoon.

– Ydintoimintaamme on tulkkaus ja kääntäminen, ja jo vuosikymmenien ajan olemme auttaneet ihmisiä ymmärtämään toisiaan yli kielirajojen. Kääntäjät ilman rajoja -järjestön työn tukeminen on meille hyvin luontevaa, koska järjestön toiminta on täysin linjassa missiomme kanssa, toteaa Semantixin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Toinen keskeinen syy tuen kasvattamiseen on se, että hädässä olevien ihmisten auttaminen yrityksen toimintaan läheisesti liittyvällä tavalla on tärkeä osa Semantixin laajempaa strategiaa.

– Toimintaamme ohjaavat vahvat inhimilliset arvot, joten haluamme luonnollisesti tukea entistä voimakkaammin Kääntäjät ilman rajoja -järjestön merkittävää ja arvokasta työtä, Patrik Attemark jatkaa.


Semantix on Pohjoismaiden johtava monikielisiin tulkkaus-, käännös- ja kieliteknologiapalveluihin erikoistunut yritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut kielipalveluja julkisen sektorin organisaatioille ja yksityisille yrityksille. Semantixin liikevaihto on noin miljardi Ruotsin kruunua. Yrityksen toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Semantixin palveluksessa työskentelee noin 450 työntekijää. Yrityksellä on lisäksi tuhansien kieliasiantuntijoiden verkosto ympäri maailmaa. Semantixin suurin omistaja on yksityinen pääomasijoitusyhtiö Segulah V L.P.